BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Hvala legendo naša da te opet poker pomazi pa ako bude srece i mi da te pomazimo. Samo nemoj negative. Smijeha za lijeka uvijek ! ( PS kupiti cemo karte pa da pokera mozes razbaciti vidim da ste se srodili od 2009 ) 🤣
Ma čdkaju konjine plaću pa da igraju haha. Nego jel se moze dog pola sata s jednom pa pola s drugom?
Budimo solidarni i svi po 50km da kupimo Anni mobitel

Neko bio od ovi kineskinja u Mostaru za 70€ sa EGE? Znam da nisu kao na slici, samo da vidim isplati li se ikako za te pare 😁
Bio ja u nedilju. Al profil bio od neke ruskinje i slike sto mi je poslala. Dosa tamo kad ono.kineskinja. inace bi se vratio jer ne volim prevare al reko ajd kad sam ved dosa pa da probam i kinesku stvar.
Ma onako, ko kineskinja sitna, ima nesto malo sise, guzice slabo. Trudi se. Oral bez kondoka, sex s kondomom. 70e jedno svrsavanje al to je kod mene trajalo 50min 😁😁😁
Ne zna engleski pa se malo tesko sporazumit.
Maši rukama, nogama ušima haha

Bio ja u nedilju. Al profil bio od neke ruskinje i slike sto mi je poslala. Dosa tamo kad ono.kineskinja. inace bi se vratio jer ne volim prevare al reko ajd kad sam ved dosa pa da probam i kinesku stvar.
Ma onako, ko kineskinja sitna, ima nesto malo sise, guzice slabo. Trudi se. Oral bez kondoka, sex s kondomom. 70e jedno svrsavanje al to je kod mene trajalo 50min 😁😁😁
Ne zna engleski pa se malo tesko sporazumit.
Maši rukama, nogama ušima haha
Gdje se nalazi,na kojoj adresi ?

Neko bio od ovi kineskinja u Mostaru za 70€ sa EGE? Znam da nisu kao na slici, samo da vidim isplati li se ikako za te pare 😁
Zavisi, to ti je isto kocka. Ja sam otisao svjestan da nece biti ta sa slike, kontam aj sta fali ako bude bas grob mogu se okrenut i otici, jos blizu bila, pjeske otisao pa hajd nije frka. Kad otvori vrata neka buckastija, mozda srednje 30te. Ja vec kontam da se okrenem, al jeb mater nije ni ruzna. Bila nasmijana i ljubazna i potrudila se fino. Za 60e sam solidno prosao.

Mene zapala neka mršava, ljubazna i trudi se.
Inace na mostarskom EGE kineskinje se predstavljaju ko brazilke kolumbijke i.ruskinje
Uglavnom ako dobijete lokaciju i sliku nekih vrata s brojem, to su kineskinje

E drugari. Jedno pitanje?
Sjeca li se neko ruskinja sto su radile u B Luci prije nekih 4 godine?
Bila je jedna plava i onako vitka u kasnim 30ima i bila sa njom jedna buca par godina mladja od ove gore navedene.
Ova plava se zvala nesto Irina,irena ines .....
Unaprijed hvala

Radile su kad sam ja isao kod bivseg picinog parka.
Zagubio sam broj kako sam mjenjao telefon.
Bile si bas bas top i moslo se dog s njima i trojka .
Dosli nas dvojica , ostali par sati . Popili pivo , druzili se . Fatali , zajebavali....
Usluga je bila bas top

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh