BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Previse je branis ako nisi lazni profil jer nigdje nije uvrijedjena niti 1% a to sto soko pljuje po komentarima vidim da je to neka neuzvracena ljubav sa njene strane pa je zato pljuje ocito sa sokola i sa ovog drugog profila sto je nanovo napravljen
Glupane za Sofiju sam te pitao ko je jer sam nepravedno optuzen da sam bio s njom,a ne znam ni ko je niti me zanima ko tebe sto sve zanima.Ponovo sam nepravedno optuzen,ali ok.Istina se kad tad sazna.Boli tebe kurqc sta sam imao ili imam s nekim.Gledaj svoj zivot a pozivam sve ove nabrojane s tvog profila unazad 3 godine da nam kazu tvoje pink ime I prezime ili se sam predstavi.Eto I ja cu odmah ali prvi sam pitao

Glupane za Sofiju sam te pitao ko je jer sam nepravedno optuzen da sam bio s njom,a ne znam ni ko je niti me zanima ko tebe sto sve zanima.Ponovo sam nepravedno optuzen,ali ok.Istina se kad tad sazna.Boli tebe kurqc sta sam imao ili imam s nekim.Gledaj svoj zivot a pozivam sve ove nabrojane s tvog profila unazad 3 godine da nam kazu tvoje pink ime I prezime ili se sam predstavi.Eto I ja cu odmah ali prvi sam pitao
A popusite mi Miki,Sokole,Gorki tj ti svi zajedno tj ti pojedinacno

Mene nista ne zanima i niko mi ovdje nista nemoze otkriti novo jer se vrtite oko 3 cure gpdinu dana, i sa mog profila nikad niko nije prozvan osim salon od crnke sto sam odgovorio ovdje umjesto u inbox pa sam dobio jedno 100 poruka ko je crnka ko je sofija i nikom nisam odgovorio kao sto nisam ni tebi za sofiju
Ermana je samo dobila odgovor na prozivanje mene da se jebem sa nerminom pa zato imam sidu a ja fino upozorio ljude za sidu bez ikakve ruzne rijeci i pazi sta pises da se ne ljutim bezveze niti imam beze sa sokolom niti sa gorkim

Mene nista ne zanima i niko mi ovdje nista nemoze otkriti novo jer se vrtite oko 3 cure gpdinu dana, i sa mog profila nikad niko nije prozvan osim salon od crnke sto sam odgovorio ovdje umjesto u inbox pa sam dobio jedno 100 poruka ko je crnka ko je sofija i nikom nisam odgovorio kao sto nisam ni tebi za sofiju
Ermana je samo dobila odgovor na prozivanje mene da se jebem sa nerminom pa zato imam sidu a ja fino upozorio ljude za sidu bez ikakve ruzne rijeci i pazi sta pises da se ne ljutim bezveze niti imam beze sa sokolom niti sa gorkim
De odblokiraj profil da vidimo da od prije 3 godine seres o 20 njih.Za Bosmal,za inicijale,za gdje rade,koliko imaju djece,jos Milice iz Lukavice koju si prvu nabrojao.De

Kako si se hvalio da si bio sa svakom a veceras nisi ni kod jedne bio nikad.Jesi lud ili bezobrazan sta si
Bio sam sa curama kojim ove sto ih ti spominjes nemogu ni do koljena i dan danas sam sa nekim od njih al to je malo veci level
a niti sam bio sa crnkom niti sa sofijom niti sa ovom tvojom niti sam soko niti ovaj novi profil a pod broj jedan ova tvoja pise da zna ko je soko i kako mu nije uzvratila ljubav kad je htio da je zeni i sad se ti prosipas ovuda pisuci gluposti kao sto se soko prosipa blateci je a nema muda da joj ode na radno mjesto i uzme svoje pare ako vec tvrdi da mu je ukrala

Bio sam sa curama kojim ove sto ih ti spominjes nemogu ni do koljena i dan danas sam sa nekim od njih al to je malo veci level
a niti sam bio sa crnkom niti sa sofijom niti sa ovom tvojom niti sam soko niti ovaj novi profil a pod broj jedan ova tvoja pise da zna ko je soko i kako mu nije uzvratila ljubav kad je htio da je zeni i sad se ti prosipas ovuda pisuci gluposti kao sto se soko prosipa blateci je a nema muda da joj ode na radno mjesto i uzme svoje pare ako vec tvrdi da mu je ukrala
Iskreno mislim da ti bas imas neki problem u glavi.Ali najiskrenije.Kod svake si bio sto si se hvalio sad nisu tvoj level.Ne da si lud vec si lud na milionitu.Crnka I ostale jos jednom vas .molim da napisete s kim imamo cast

Pa kopam da probam saznati o kakvom se poremećaju radi ako si u stanju pod skrivenim nickom da pljuješ i obljavljuješ imena cura .
To znači da si bio u kontaktu sa njima godinama i odlazio kod njih i da si ih uspio dobro upoznati i zloupotrijebiti kad si saznao ime i prezime .
Kako inače prosječan lik koji ode kod njih 4,5 puta može saznati ime i prezime i kako joj se zove studio i koje je vjere ?
A ti si izgleda godinama slinio za njima i dalje sliniš inače ne bi iznosio ovako prljavo i podmuklo .
Poremecaj je da je pisao normalno u prvim objavama,ima i poruka da sam trazi broj crnke a sad nije bio kod nje nikad,ni kod drugih btw,pa odjednom I mrzi sve I jednu jer je izgleda fasovao neato pa otud ogorceni Gorki.Nedavno je pisao protiv Brazilki I side u Mostaru a ranije je pisao kako je najbolji sex imao upravo jednom s nekom brazilkom.Da nije Brazilka kriva za ogorcenost??.

Poremecaj je da je pisao normalno u prvim objavama,ima i poruka da sam trazi broj crnke a sad nije bio kod nje nikad,ni kod drugih btw,pa odjednom I mrzi sve I jednu jer je izgleda fasovao neato pa otud ogorceni Gorki.Nedavno je pisao protiv Brazilki I side u Mostaru a ranije je pisao kako je najbolji sex imao upravo jednom s nekom brazilkom.Da nije Brazilka kriva za ogorcenost??.
Opet brkas babe i zabe al hajde vidim da si zaljubljen i da ti nije lako

Tek cete da zalite za Lamijom i slicnim njoj, koje su dame za ove oronule i umisljene cigancice..
To su dva nivoa, neusporediva..😁
Ti nisi vidio pičke ni od te Lamije, a općenito kad govorim o pizdi nisi ti još vidio ni probao osjećaj taj, osudjen si na drkanje čitav život, da praviš profile po forumu i žugaš po curama jer ti ni jedna ne da, mogu mislit taj ružan osjećaj što ti imaš, jebi ga

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh