Borisa111
Active member
Pa cemo vidjet ko je koVidi ako sam sizofrenicar,sutra idem u policiju da prijqvim tebe I dragu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa cemo vidjet ko je koVidi ako sam sizofrenicar,sutra idem u policiju da prijqvim tebe I dragu
pa braco ja sam mislio da si ti ona dobra strana gorkog koja je brani. sta bi sadVidi ako sam sizofrenicar,sutra idem u policiju da prijqvim tebe I dragu
Bez mješanja murije moliću, od skora sam ugledao svjetlost dana.Pa cemo vidjet ko je ko
sta se ti sekiras. ovo je izmedju mene i "borisa"Bez mješanja murije moliću, od skora sam ugledao svjetlost dana.
ma buraz izvini al danima lik sa jednog profila sere sa drugog je brani. psihopata prava ne mogu vise da ga trpim da mu ne kazem kako jestE, jeste razvodnili temu, halal vam ćufte.
Haha samo ti..Drkati sine
Ljubav mojaMostar 04.01(subota) od 14h do 21h
Sve info na wap 065052735
Rezerviste termine na vrijeme
#Sofija
Slabo kralju..90 % x bonovi..i dva oglasa prava..jedan od one dvije koje je neko spomenuo da nisu vrijedne ni kolica nasloniti na njih..a drugi crnkin..Super oglasi Sarajevo, vrvi od ponude, čudi me da neki likovi iz Sarajeva gube vrijeme na ovom forumu...na super oglasima robe brdo, da biraš do sutra...navalite ljudi..
Šta ti misliš ko ovdje piše sa više profila , ko koga hvali a ko blati , ko se u koga zaljubio , ko je ljubomoran i kako će sve ovo završiti ?Ljubav moja
Ja znam da je Borisa branio Saru...momak je voli jbg..Isto kao što sam ja volio Crnku a moram priznati da ni dan danas nisam ravnodusan i pored svega sto sam rekao o njoj..al imam jos jednog asa u rukavu ako se ispostavi pravim bit ce svega..Šta ti misliš ko ovdje piše sa više profila , ko koga hvali a ko blati , ko se u koga zaljubio , ko je ljubomoran i kako će sve ovo završiti ?
Minie je bratMinie Lukavica
Korektna..
Malo ćutljiva al sasvim ok ženska..
Ima dobru guzu.
Jes ti from Lukavica..Bez mješanja murije moliću, od skora sam ugledao svjetlost dana.
Ne, Grbavica..Jes ti from Lukavica..
Brate svadje oko Crnke nije bilo..ja sam je iskreno VOLIO..ne znam da sam se i sa kim svadjao osim sto sam ja pisao ruzno o njoj..Volio je jesam i jbg vise nismo zajedno..a da smo ostali jos malo zajedno izgleda da bih danas bio go i bos jer sam bio spreman sve za nju pa i zivot cijeli njoj prepisati hahaSve više mislim da je ovo fabrikovana svađa i da samo dižu cijenu i reklamu prvo za Crnku a sad i Saru. Koja li je sljedeća oko koje će se vitezovi virtuelno poubijati???????
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|