Pozdrav, imas li broj i ako si bio je li laznjak ili prava?Simona mostar iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, imas li broj i ako si bio je li laznjak ili prava?Simona mostar iskustva?
Ovo sam samo kod nas vidio. Svugdje na svijetu, po engleskim, americkim, njemackim forumima se normalno razgovara, razmjenjuju se iskustva. Nije cudo kakva nam je drzava...Ovdje jebo lud zbunjenog. O svemu se priča samo ne o onome što je tema. Bukvalno tjerate ljude svojim ličnim razmiricama i problemima. Pratite malo ostatak foruma, pa usporedite. Samo se ovdje naglaba šuplja priča i ne znam zašto admin ne briše ove debilane i ne banuje ljude koji ovdje liječe svoje frustracije. Ne pamtim kad je neko napisao neku recenziju ili dao novi broj.
I pri tom uzme 600 maraka za sat vremena...
Moj savjet, ustedite sebi i otidjite fino u Prag ili Budimpestu i iskarate jednu dobru ribu kao ovu i kraj price. Bio sam. Dok radi duboko grlo, jezikom ti muda lize istovremeno. Ljubi se majstorski, karaš kako hoces. Prijatna, obuce sexy rublje, stikle, full sredjena. Sta god ti pada na pamet, radi bez prigovora.
Dok nadjes nesto u bosni, osjiedis bukvalno.
Tevstrankinje su rizicne. One u Mostaru donijele sidu. Treba izbjegavatiNeko iskustva sa ovim azijatkinjama iz Doboja ako moze
Kakve su
Odavno
E eee, vec si sad postao dosadan...smaras brateErmana Bajrić 66 profil..
Bgm ova kašiku ne štedi+38762006147 Tuzlaci jel poznat kome ovaj broj, da li je djevojka u poslu?
Vjerovatno agencija prica s tobom. Mada bi ja izbjegavao ove albanske, kosovske, vijetnamske brojeve itd.Ljudi jel bio neko kod neke od ovih, imaju isti broj?
Sta je novo u ponudi, nisam u toku ?Banja Luka jos danas i sutra
I novo je u ponudi
+387 66 141 783 whtsp..
#Crnka
Bravo Ermana, ima još naivnih Mostaraca a ? jebeš grad u kom tebe čekaju da se omrse..Sutra -Ponedeljak
Mostar
061025584
Sara
Pa glupsone, samo si joj ucinio uslugu i napravio joj dobru reklamu. Toliko si je isprozivao, da se sad svi pitaju ko je ona i kakva izgleda. I sad svi potrcali da je vide i upoznaju. Sto je vise pominjes, ona bolje radi.Bravo Ermana, ima još naivnih Mostaraca a ? jebeš grad u kom tebe čekaju da se omrse..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|