BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Znao a i dalje vjerovao da je mogu izvuci iz svega..dok nije presla sve mjere..
Evo sad joj otvoreno pred svima kazem nek dodje nek me zovne i pogleda me u oci po prvi put i da mi kaze dal sam ista slagao i dal sam je volio ko Boga..Nek povede koga god hoce ne bojim se nikoga i nicega..toliko od mene..
L.p.
#Elki😎
Imam bolji prijedlog.Posto su u ponudi jednooke dame I jednonoge musterije.Da mi nadjemo jednu sebi I svakome po jedna sisa dovoljna....

Imam bolji prijedlog.Posto su u ponudi jednooke dame I jednonoge musterije.Da mi nadjemo jednu sebi I svakome po jedna sisa dovoljna....
...I onda je pod ruke,da se ne oklizne(ne sto smo dzentlmeni vec sta ce nam polomljena)..
I vodimo je na veceru,na autopijacu na cuvene "macje cevape",polizemo joj prste poslije jer je ionako punija,masnija da ne bude jos I onda odemo kod nje u "stan da dam" I......popijemo kafu Hahahahaha..umirem.....eh to je zivot!

Mrzim je brate..gadi mi se..fuj..ona nekome nesto da zabrani hahaha jebem te zivote..nikad zaboraviti necu kad lik sav smrdljiv izadje od nje..izgovor joj bio pa covjek s posla dosao hahah fuj..uvode se novine tj anal jer joj je picka trenutno kao jupol kanta siroka..stan nikad ne okreci a dao sam za krecenje istog bar tri cetiri puta..bolesni fetisari lizu prstice aaaaa hahaha 😂 imali fetisara da im prdne pod nos..
A jebu je vjerojatno i oni iz Maoche hahah
Sad nesto razmisljam I zamisli ono u nedostatku vijesti stave ovu tvoju objavu u "Dnevniku 2" ono...hahahahahaha

Mrzim je brate..gadi mi se..fuj..ona nekome nesto da zabrani hahaha jebem te zivote..nikad zaboraviti necu kad lik sav smrdljiv izadje od nje..izgovor joj bio pa covjek s posla dosao hahah fuj..uvode se novine tj anal jer joj je picka trenutno kao jupol kanta siroka..stan nikad ne okreci a dao sam za krecenje istog bar tri cetiri puta..bolesni fetisari lizu prstice aaaaa hahaha 😂 imali fetisara da im prdne pod nos..
A jebu je vjerojatno i oni iz Maoche hahah
Ahahahahah koji si ti lik hahahah kao kanta jupola koji si platio a nikad okrecila hahshah.
Popravio si mi dan Romeo.😀

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh