Ne radi sa novim klijentimaEvo ti broj Viktorija iz Rusije, jos sutra je u Sarajevu..recenzije su joj brutalne. Neka neko ode i javi kako je bilo...ja nisam bio
+381612113538
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne radi sa novim klijentimaEvo ti broj Viktorija iz Rusije, jos sutra je u Sarajevu..recenzije su joj brutalne. Neka neko ode i javi kako je bilo...ja nisam bio
+381612113538
Trazi selfie i video call
Nakon razočarenja u domaće snage odlučio sam ponovo da isprobam nešto egzorično. Izbor je pao na Jully. Dogovor jako lak u nekoliko poruka, nakon čega mi šalje adresu stana. Nije mi tražila ni selfie ni da slikam haustor kao prethodna. Dolazim na adresu i vrata mi otvara upravo ona sto nije baš uvijek slučaj da vam baš ta cura sa oglasa bude. Obučena u donji veš i štikle. Uživo je još bolja. Znači tijelo top forma, guza taman, sise jesu silikonske ali dobro urađene. Ne vidi se nigdje ožiljak, ima pirsinge na bradavicama i pupku. Ima nekoliko tetovaža ali ništa strašno. Nasmijana i raspoložena puši ga sa kabanicom ali fenomenalno, radi deep throat i to ga guta do kraja. Nakon toga radimo misionarsku i onda ona traži dogy gdje prvi put završim po guzi. Inače sam uzeo sat jer sam se prošli put zezno pa uzeo pola. Nakon male pauze nastavljamo ponovo ga puši i onda me zajahala. Malo dogy i onda ga uze i izdrka po sisama. Mislio sam da će me infarkt opaliti. Sve u svemu možda i najbolji seks u mom životu. Jednostavno, žena zna šta da radi. Jedini problem je njen engleski koji je jako slab ali vjerujte mi neće vam trebati. Moje tople preporuke.
hehe dobar dobarr2 kružna toka i Binvest diskont
zasto pimpujes i reklamiras curu u koju si ocito zaljubljen? ne razumijem... jel ti stvarno napeto bit s nekom preko koju tjedno slajfa 20-30 likova?Mostar(petak) od 12h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Mostarci ovo ne smijete propustiti..Bolje i ljepse djevojke nema..
#Elki
Gdje se mogu naci?Neko iskustva sa ovim azijatkinjama iz Doboja ako moze
Kakve su
Kako, eto meni odg.na poruku da je jos sutra u Sarajevu, a nisam bio kod nje. Kao vratice se sredinom januara i tad cemo se vidjeti. Ja nisam trenutno u Sarajevu i ne mogu otici.Ne radi sa novim klijentima
Poslala mi snimak i sliku. Dopisivali se pola sata.Ne radi sa novim klijentima
Ma nije zaljubljen u nju, to mu je kuma.zasto pimpujes i reklamiras curu u koju si ocito zaljubljen? ne razumijem... jel ti stvarno napeto bit s nekom preko koju tjedno slajfa 20-30 likova?
Meni nije tražila ništa.Trazi selfie i video call
Ako želite da čekate ispred zgrade navalite. Sreća pa u Mostaru nije tako hladno kao ovdje.Mostar(petak) od 12h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Mostarci ovo ne smijete propustiti..Bolje i ljepse djevojke nema..
#Elki
Napeto? Ne.zasto pimpujes i reklamiras curu u koju si ocito zaljubljen? ne razumijem... jel ti stvarno napeto bit s nekom preko koju tjedno slajfa 20-30 likova?
Ko god je sacekao nije se pokajao..Ako želite da čekate ispred zgrade navalite. Sreća pa u Mostaru nije tako hladno kao ovdje.
Bila nesudjena kuma hahahMa nije zaljubljen u nju, to mu je kuma.
Ni meni nije trazila..Al i da je poslao bih..Trazi selfie i video call
Njoj bi bilo sve oprosteno hahaImam neki gadan osjecaj da ces negdje do Marta najkasnije nas ovde sapirat kako ti je Sofija uzela pare
Imali ko preporuku za Sarajevo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|