BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

a gledaj ti ovoj Ermani Bajrić covera na facebooku bismillah hahhaha
Pa dobro ljudi jeste li vi retardirani ili trenirate da budete retardirank treće nema, je l moguće da vi dodjete na ideju da odajete na jebenom forumu nečije privatne informacije i pravo ime i prezime, prosjek inteligencije na ovom forumu na nivou sobne temperature nevjerovatno šta čitam majke mi eto, za sve služi forum osim za ono čemu je i namjenjen, očigledno da nemate svoj život i drugog posla nego tipkat i žugat na nekog ovdje, niste svjesni da možete život nečiji uništiti odavanjem nečijih informacija ovdje retardi maloumni, ako nemaš šta pisat pametno nemoj ni pisat glupi ispadate strašno, 2407 stranice imaju, a nema 10 recenzija ukupno ili preporuka za neke djevojke, samo neke prepirke i svadje, znači šouuuu, sramota me i čitat ovo ruglo od foruma, ma da sam prestao ima par mjeseci, ugodna večer

Pa dobro ljudi jeste li vi retardirani ili trenirate da budete retardirank treće nema, je l moguće da vi dodjete na ideju da odajete na jebenom forumu nečije privatne informacije i pravo ime i prezime, prosjek inteligencije na ovom forumu na nivou sobne temperature nevjerovatno šta čitam majke mi eto, za sve služi forum osim za ono čemu je i namjenjen, očigledno da nemate svoj život i drugog posla nego tipkat i žugat na nekog ovdje, niste svjesni da možete život nečiji uništiti odavanjem nečijih informacija ovdje retardi maloumni, ako nemaš šta pisat pametno nemoj ni pisat glupi ispadate strašno, 2407 stranice imaju, a nema 10 recenzija ukupno ili preporuka za neke djevojke, samo neke prepirke i svadje, znači šouuuu, sramota me i čitat ovo ruglo od foruma, ma da sam prestao ima par mjeseci, ugodna večer
Ovdje je 90% ljudi koji se samo zajebavaju i onako komentarisu. A meni su smijesnije ove djevojke sto se reklamiraju ovdje i kontaju bit ce nekog hajra od mamlaza koji ubijaju vrijeme ovdje.

Evo jedna negativna recenzija za osobu koju ovdje svi hvale na sva usta. Riječ je o Sofiji. Ponukan vašim utiscima odlučio sam i ja probam ru famoznu Sofiju. Ali, kako kažu stari ljudi pazi se onoga koga svi hvale. Od početka je išlo teško. Cura je jako teška za dogovor. Odgovara svako pola sata ako ne i više što dodatno komplikuje. Nakon što smo dogovorili termin javlja mi bukvalno 20 minuta prije toga da ne može tad ali onda ipak pristaje.Inače prešao sam cijeli grad zbog dotične. Dolazim pred zgradu i šaljem poruku ali ništa ne odgovara. Čekam nekih 15 minuta na zimi i tada mi stiže poruka da sačekam još 15 jer prati klijenta. Dakle neki čovjek troši moj termin koji bi uredno platio. Naravno da sam odustao i otišao kući. Jako loš odnos prema mušterijama i čisti amaterizam. Žali bože vremena što sam izgubio a jedino pozitivno je što sam sačuvao novac. Dakle ne preporučujem Sofiju i što se mene tiče završila je svoje. Sve što tražim je da se poštuje vrijeme i dogovor. Ali, smrzavati se pola sata na zimi dok neki lik gore troši moje vrijeme je van zdrave pameti. Na kraju se dotična nije ni izvinula ni ništa već samo izignorisala moje poruke. To vam dovoljno govori o karakteru gospođice.
Gospodine ne mozes u ozbiljnom razgovoru slati smajlice koji se smiju i ocekivati izvinjenje! Imala sam razlog sto se nisam vidjela sa tobom. Lp

Prije je u jednoj ulici bilo vise kurvi nego danas u citavom Sarajevu i svaka je bila prilicno dobra.

Uzmimo primjer ulice Ferde Hauptmana . To je dugi neboder i one zgrade iza.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh