Evo covjek vam otkri ime male kurve koja krade kad se tusirate.Umjesto da mi se sama javi I vrati mi pare ona preko Anna Mostar prijeti nekakvim debilima da suti sto je dokaz da su sve ove I u Mostaru jedne te iste pod drugim imenima opste poznate svima.Porwd njenih prijetnji najvise mi je prijetio debil iz Sarajeva koji je opsjednut tom malom I ovaj mu Milito nije ni do koljena po zaludjenosti.Njemu porucujem da zna gdje budem petkom I subotom u Lukavici pa neka navrati slobodno ne bojm se.Spomenutu kuravu sam jebao jos dok je radila u Hrasnom kod zgrade Bosmal sa jos 2 u stanu prije koju godinu jos.Zadnju godinu radi na Stupu I ne znam koliko ima godina jer mi se cini da je primala jos maloljetna kad je bila.Tako da ako ih prima desetak dnevno puta godine koje radi procijenite sami opasnost od zaraze s njom.Tad je radila 70 km pola sata sat 120 pa vidite kad je to bilo.Tako da nije nova u poslu sto laze svima koji joj dodju.Drago mi je da se dosta vas javilo sa slicnim iskustvom sa njom od pokradenih do zajebanih na razne nacine.Bude li trebalo ici ce javne poruke od prijetnji do ovih ostecenih da vidimo ko je u pravu.Svi koji je brane ili je ona ili njen svodnik pa pisu.Zato sto nikada necu dobiti novac nazad morao sam ovo napisati.Pozdrav Mikiju I FORZA SLAVIJA!!!!!