volibert
Well-known member
Napusi se qrca , gdje ja to zabusavam smeće jedno sto Saru hvalim?Sta se ti koji kurac zalis kad najvise zabusavas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napusi se qrca , gdje ja to zabusavam smeće jedno sto Saru hvalim?Sta se ti koji kurac zalis kad najvise zabusavas
Mijenjaj lokaciju u SaMostar petak i subota (tj sutra i prekosutra) dolazim ipak sama Sofija odlaze zbog privatnih obaveza.
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
Ko je ta moze li brojPozdrav jedna informacija Svetlana Zunic Ceca (Doboj) radili li jos uvjek i jel ima neko broj
Anal?Mostar Sofija i ja petak i subotu samo!
Mozda ce biti nesto novo u ponudi samo sa moje strane
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
Ja tu isto tražim, bas nistaIma li neko kontakt za prijedor ili okolinu ?
Tu izbjegavati ima dobre probleme sa glavomJel bio neko ovih dana u Sarajevu sa Marijom P. Jel podnosljiva
Anal a mozes i bez kondoma sad odkako nemas vise glavnog sponzora da te gura..Mostar Sofija i ja petak i subotu samo!
Mozda ce biti nesto novo u ponudi samo sa moje strane
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
Prije 2 godine iz cista mira mi pocela psovati majku mrtve itd.. Ja presutio, nasao se sa njom ubio boga u njoj. Pobjegla u hrTu izbjegavati ima dobre probleme sa glavom
Ma nije dobra sa glavom..psiho pravi..nek si je natabano..Prije 2 godine iz cista mira mi pocela psovati majku mrtve itd.. Ja presutio, nasao se sa njom ubio boga u njoj. Pobjegla u hr
Jel bio neko ovih dana u Sarajevu sa Marijom P. Jel podnosljiva
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|