Milito
Active member
Eh da hoce neko mene smarati kao što sam ja nju..Nista mi više nebi trebalo..Milito, ako si je smarao upola kao što nas smaraš sa 2500 poruka dnevno, nije ni čudo da je pobjegla od tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh da hoce neko mene smarati kao što sam ja nju..Nista mi više nebi trebalo..Milito, ako si je smarao upola kao što nas smaraš sa 2500 poruka dnevno, nije ni čudo da je pobjegla od tebe
Sve si u pravu druze.Lukavica I Sokolovi su uz tebe.Forza SlavijaJa sam za tebe i vecinu ovdje institucija samo se ne hvalim a kurac sam i to veliki samo nemam potrebu da se dokazujem kurvama
Jbg zavisi kad radim dominacije dobijem i parfem a budu tu i banice one kisele vode red bull ha ha@Kurvica22 Jel i tebi pored novca koji ti daju jos i kupe cokoladu.. Pocinjem i ja furati taj fazon pa da znam jbg hahahahha
Nekim djevojkama draze 150km i cokolada od 500 km hahah
Kakve dominacije radisJbg zavisi kad radim dominacije dobijem i parfem a budu tu i banice one kisele vode red bull ha ha
Tucem pljujem pisam naredjujem eto sta bez seksualnog kontakta on drka sam sebiKakve dominacije radis
A sta kad dvojica dodju.Jedan drugom jel,dok ti naredbe izdajesTucem pljujem pisam naredjujem eto sta bez seksualnog kontakta on drka sam sebi
Mogu samo doc dvojica pedera da ih spojim da se jebu a ja gledam,sto i jesu.A sta kad dvojica dodju.Jedan drugom jel,dok ti naredbe izdajes
Taman ona dvojica iz Tz od neki danMogu samo doc dvojica pedera da ih spojim da se jebu a ja gledam,sto i jesu.
I koliko trazis za dominacijuTucem pljujem pisam naredjujem eto sta bez seksualnog kontakta on drka sam sebi
Svemir i ljudska glupost su beskonačni, treba ovce šišat...svaka tebi čast..Tucem pljujem pisam naredjujem eto sta bez seksualnog kontakta on drka sam sebi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|