BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ma sta seres ti? Sve i jedan profil lazan. Cim upitas live lokaciju, ili da ti posalju sliku kroz prozor stana, usute se, ne napisu vise slova.
Bit ce da si ti jedan od grupe prevaranata koji kace lazne profile ovdje pa sad ostavljas recenzije. Smijesni i prividni ste ko rizla. 🤣🤣🤣🤣
Dejvojke postoje. Ima ih 2, bar je tako u B.Luci bilo. U trećoj sobi je pimp. Bar je moje iskustvo takvo. A na oglasima ima 30 djevojaka. Sve ista osoba stavlja oglas. Ili ta njihova agencija-organizacija. I vjerujem da sa njim (pimpom) i dogovaraš. Jer one engleski ne znaju. Ali njima pare daješ. One u B.Luci su obe bezveze, fizički nista, bar meni.
Kod jedne od njih usluga je dobra, god ove druge ni usluga ne valja, samo nesto priča, i ne gasi se.
(Ovo je moje iskustvo).

i kako se inače možete boriti protiv prevare, je li na vratima vidite je li legit ili je fejk pa se vratite ili preduhitrite i to, jer mnogo ovih po ovim stranicama su prevare
Ja sam juče jedva potrefio zgradu buraz pa tek ulaz pa tek kaže na 8 sprat, otvoriše se vrata kad tamo osoba koja je potpuno drugačija od očekivanja, slike poslane gori, ja došao u njoj 153 kila (ovo 3 vjerovatno iza ručka), i sad da se vratim nakon toliko potrage....ma hekni i upiši u memoare da se i to desilo i idemo dalje..ha ja

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh