Milito
Active member
Stoo jel to radis anal pa me zoves da te karam.Nisu žene za tebe, ne znaš s njima, bolje ti je budi gay...selam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stoo jel to radis anal pa me zoves da te karam.Nisu žene za tebe, ne znaš s njima, bolje ti je budi gay...selam
Ma sta ces razmijeniti imas ove 3 ili 4 standardne koje jebu i kunto i panto..i objave broj tu i opet neki svemirac naleti i pita za broj..a imas i nesto strankinja na ege pa izvoli..Forum se pretvorio u rasprave i svađe umjesto da razmjenite kontakte, žalosno
Ok Sara moja kona je najbolja Cura na ovom forumu.e jesi dosadan ti jebem ti konu u slezenu
Jesi li pitala Milita za dozvolu ili si sama donijela odluku ?Sledeci vikend Sofija i ja u Mostaru vidimo se!
#crnka
Upala ti kita aaaaaa hahahaJesi li pitala Milita za dozvolu ili si sama donijela odluku ?
Steta Sofije bgmSledeci vikend Sofija i ja u Mostaru vidimo se!
#crnka
Ma ko to skupio muda iza displeja..Treba'l ti koja marka jesi ono ti danas poceo prositiJesi li pitala Milita za dozvolu ili si sama donijela odluku ?
Dodjite joj nemoj da me zove kao nema posla..pa moram cupati situaciju..Sledeci vikend Sofija i ja u Mostaru vidimo se!
#crnka
A jbt nije onda pola sata 150 km vec 300 kmDodjite joj nemoj da me zove kao nema posla..pa moram cupati situaciju..
A ipak je tu i Sofija ona ce izvuci stvari
Ipak Crnu stomak boli..hah
Ne nego ne zelim da sebe dovedem u situaciju da moram da ti stavim tarabu na ulaz u sarajevo i lukavicu pa da onda svoju suplju pricu prosipas po palama i romanijiVjerovatno me dobro znas zato i ne smijes da se predstavis, jer znas sta ce onda da bude.
Stavljaj druze tarabu da i nas u Tuzli ko posjeti. Nas sexualni život je ko u Robinzona krusoNe nego ne zelim da sebe dovedem u situaciju da moram da ti stavim tarabu na ulaz u sarajevo i lukavicu pa da onda svoju suplju pricu prosipas po palama i romaniji
Robinzon je imao Petka,sad ne znam za vas.Stavljaj druze tarabu da i nas u Tuzli ko posjeti. Nas sexualni život je ko u Robinzona kruso
mi petka zovemo BorisaRobinzon je imao Petka,sad ne znam za vas.
Ne znam kako ga zovete,ali znam da je on bio crnac,domorodac.Dovoljan za vasmi petka zovemo Borisa
Cijela Tuzla Petku muzlaNe znam kako ga zovete,ali znam da je on bio crnac,domorodac.Dovoljan za vas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|