Gabriel3112
Active member
Ti si im jebač i zastupnik pa znaš njihov program za cijeli mjesec?Mala sa stupa je u Mostaru imam broj od moje komsinice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si im jebač i zastupnik pa znaš njihov program za cijeli mjesec?Mala sa stupa je u Mostaru imam broj od moje komsinice
Ti si im jebač i zastupnik pa znaš njihov program za cijeli mjesec?
Prevara,jos je naveo u oglasu da trazi Xbon....Diskretno Druzenje - Seks - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. 💋Dostupna na WhatsApp - 066740280💋 Sarajevo - Tuzla - Banja Luka Placanje 50% xBon, 50% kes. ❤️bih.ljubavni-oglasnik.net
Jel bio neko ??
Ti bas zapostavila nas u SarajevuVeceras Banja Luka
Sara
061025584
iii sta onda? neka je? dao bog da je sto vise ovakvihTi si im jebač i zastupnik pa znaš njihov program za cijeli mjesec?
Ništa. Osim što se želim dogovarat s pičkom koja radi sama za sebe i koja nema tutora koji će čuvat stražu i ilegalno me snimat, da ne kažem ucjenjivat. Ne mene, nego bilo koga.iii sta onda? neka je? dao bog da je sto vise ovakvih
Nisam bio, ali se dopisivao s njom maloprije...hoce samo na engleskom, Ruskinja..smjestena u Holidej In.u, 200 e kod nje, 250 + taksi da dodje na adresu. Pita me u koliko sati dolazis, rekoh javicu ti, poslala mi srce...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|