Sara trlja dlanoveNajbolja vjeruj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sara trlja dlanoveNajbolja vjeruj
Kona na aparatimaSara trlja dlanove
Kad se lijepa žena smije novčanik plače. Ne pitaj me kako znamBio sam spreman na sve..da je zatražila 100.000km samo bi me sacekala koji dan i novci bi bili tu..Al evo sad i neki dan vidim drazi su joj ovi sto nekako zbave 150 km i kupe joj cokoladu haha i bale po njoj p'o sata haha..
Jbg mozda sam i ja trebao dolaziti samo kad radi uzeti pola sata i kupiti joj cokoladu haha
Tad bi joj mozda bio i drazi haha
Al ja levat daj joj sve sto zatrazi radila ne radila..
Nema veze eto joj sad ovi zidari..kamenorezci..moleri pa nek joj oni daju mislim da ce joj dati haha..
I da joj da neko ono sto sam ja davao..trazio bi povrat u naturi ili cist racun duga ljubav..
A meni bilo dovoljno da vidim njen osmijeh i njene oci i ja sretan..
A njoj pare i ona sretna hahah
Jebes budalu
Ja i ? Šta hoćeš sad da je kupiš za 100 milja da ti bude rob ? Koja je poenta ovih tvojih nebuloza ? Pa ti si gori od ovih što pošalju x bon i čude se kako nisu jebali .Bio sam spreman na sve..da je zatražila 100.000km samo bi me sacekala koji dan i novci bi bili tu..Al evo sad i neki dan vidim drazi su joj ovi sto nekako zbave 150 km i kupe joj cokoladu haha i bale po njoj p'o sata haha..
Jbg mozda sam i ja trebao dolaziti samo kad radi uzeti pola sata i kupiti joj cokoladu haha
Tad bi joj mozda bio i drazi haha
Al ja levat daj joj sve sto zatrazi radila ne radila..
Nema veze eto joj sad ovi zidari..kamenorezci..moleri pa nek joj oni daju mislim da ce joj dati haha..
I da joj da neko ono sto sam ja davao..trazio bi povrat u naturi ili cist racun duga ljubav..
A meni bilo dovoljno da vidim njen osmijeh i njene oci i ja sretan..
A njoj pare i ona sretna hahah
Jebes budalu
Imaju neki skokovi..pa odskaciJa i ? Šta hoćeš sad da je kupiš za 100 milja da ti bude rob ? Koja je poenta ovih tvojih nebuloza ? Pa ti si gori od ovih što pošalju x bon i čude se kako nisu jebali .
Jesi se to pronasao u 150km i čokoladiJa i ? Šta hoćeš sad da je kupiš za 100 milja da ti bude rob ? Koja je poenta ovih tvojih nebuloza ? Pa ti si gori od ovih što pošalju x bon i čude se kako nisu jebali .
Postujem svakog,ovo se tice mene same da se niko ne uvrijedi,tj ovih dama sto rade posao kao i ja,uslo u krv i kurac i paretako da nadje milionera dzabaJesi se to pronasao u 150km i čokoladi
Ako nemas necu ti posuditi
Trebala je tako reci haha Mogla je neka druga zaraditi hahaPostujem svakog,ovo se tice mene same da se niko ne uvrijedi,tj ovih dama sto rade posao kao i ja,uslo u krv i kurac i paretako da nadje milionera dzaba
Zato ja ne mjesam to,kazem drag si mi i tvoje pare samoTrebala je tako reci haha Mogla je neka druga zaraditi haha
A ne ona meni svaki put kad se posvadjamo spominje biblioteku haha
Pošteno da ne može biti postenijeZato ja ne mjesam to,kazem drag si mi i tvoje pare samo
Eto vam je brate mili niko vam je ne braniMilito, ako si je smarao upola kao što nas smaraš sa 2500 poruka dnevno, nije ni čudo da je pobjegla od tebe
Jel prevara na kraju?063595853 jel ko bio kod ove u Sarajevu, jel prevara ili ?
e jesi dosadan ti jebem ti konu u slezenuKona na aparatima
Sto nisi rasporedio svakoj po malo jebo ga ti.Trebala je tako reci haha Mogla je neka druga zaraditi haha
A ne ona meni svaki put kad se posvadjamo spominje biblioteku haha
Ja sam se u Paraolimpijskoj neki dan isto okrenuo, jos nisu toliko lose bile, al brate sta mi latine i neke sisate ribetine saljes kad imas samo sitnu kinesku celjad na ponudi.Za ove azijatkinje u Mostaru, čista navlakuša…
Radi se o ovima koje rade u zgradi Milka
Pošalju sliku, cura neviđena..
Dođeš na adresu, otvori ti neka pohabana Azijatkinja koja izgleda više kao neki zarobljeni i mučeni Vijetkongovac…
Okrenuo se i otišao
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|