BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Konacno jedno iskreno misljenje jedne dame o korisnicina ovog foruma,bez censure.To mislite sve o svakome od nas da se ne lazemo I u pravu je ovaj momak koji je napisao sto se kod vas ide samo.Smijesno je da trazite pravdu I iskrenost,a same ste daleko od toga.Naravno da osudjujem ove sto dijele,ali da nisu dobili od vas materijal ne bi mogli raditi s njim
Au. Vama je forum i kurvaluk postao glavna tema zivota, majke mi.. ja ni ne glefsm komentare , dodje mi poneki skrin.. ali vi kojima sd zivot svodi na forum i komentarisanje.. tacno ste pukli.(pricam u mnozini ne kazem nista licno za tebe jer odgovaram na tvoju poruku)

Brate iskreno ne mogu da vjerujem da ti ona uzima pare i levati te ja nebih spao na nju da jebem znam curu vrlo dobro i nju i sofiju ko su sta su al nikad nebih otisao kod njih i to da platim za njih kad bolje cure pokupis u izlasku a njoj ajd i da platis nije problem nego te jos podcjenjuje i pravi budalom sprda se sa ovim ovdje na forumu sto sline za njima
Pa ti da si neki kurac ne bi bio pod laznim imenom potpisan.

Au. Vama je forum i kurvaluk postao glavna tema zivota, majke mi.. ja ni ne glefsm komentare , dodje mi poneki skrin.. ali vi kojima sd zivot svodi na forum i komentarisanje.. tacno ste pukli.(pricam u mnozini ne kazem nista licno za tebe jer odgovaram na tvoju poruku)
Ne pricam ja o kurvarluku,vec o ljubavi.Kurvarluk je prolazna stvar.Lp I no hard feelings

Nemoj za'ebavati drug, već za par dana si ti ponovo s njom kao i toliko puta do sad.
Ljubav nije paradajz 🙂
Elki prijatelju zar ti ovo nije dovoljan pokazatepj da joj je draži kurac od tebe.
Drug ne znam te, eto posjećujemo.isti forum, ali te vuče za nos prijatelju, ne mogu ovo sa strane posmatrati, a da ti ništa ne pomognem, ako ništa savjetom.
Prijatelju poželi joj sve najbolje i obriši njezin btoj, pa nek vuče za nos i pravi budalom nekog drugog, a ti okreni novu list u svom životu, javi se starim frendovima, počmi pratiti želju :cool:
Cijeli forum je uz tebe Elki 🫶
Nije me upoznao u biblioteci 😌

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh