Kurvica22
Active member
Najbolji savjetI poslusaj brata nemoj ici Brazilki.Nista time neces rijesiti,vilis ovu curu ocigledno.Budi bolji,za primjer.Pivo i tekma,dovoljno.Sve najbolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji savjetI poslusaj brata nemoj ici Brazilki.Nista time neces rijesiti,vilis ovu curu ocigledno.Budi bolji,za primjer.Pivo i tekma,dovoljno.Sve najbolje
Hvala brate mojI poslusaj brata nemoj ici Brazilki.Nista time neces rijesiti,vilis ovu curu ocigledno.Budi bolji,za primjer.Pivo i tekma,dovoljno.Sve najbolje
Prepostavljam drug vidi se da je fejkJa joj pisao,mislim da je prevara
Jeli ova iz prnjavora?Bosanska mjesalica za arbajtere
Ma hajde u Sa. falis nam hahaSutra Banja Luka
061025584
Sara
U Sa je vec al vuče je nesto Banja LukaMa hajde u Sa. falis nam haha
Nemoj za'ebavati drug, već za par dana si ti ponovo s njom kao i toliko puta do sad.Ma jadna je
Ma nisu drug dobili od njih materijal. Oni koji znaju djevojke privatno a žele im nauditi jednostavno znaju i njihove instagram profile ili tik tok profile tako da nije problem doći do slika.Konacno jedno iskreno misljenje jedne dame o korisnicina ovog foruma,bez censure.To mislite sve o svakome od nas da se ne lazemo I u pravu je ovaj momak koji je napisao sto se kod vas ide samo.Smijesno je da trazite pravdu I iskrenost,a same ste daleko od toga.Naravno da osudjujem ove sto dijele,ali da nisu dobili od vas materijal ne bi mogli raditi s njim
Pošalji meni u inbox,imena i prezimena da vidim na instagramu valjaju liMa nisu drug dobili od njih materijal. Oni koji znaju djevojke privatno a žele im nauditi jednostavno znaju i njihove instagram profile ili tik tok profile tako da nije problem doći do slika.
Fazon je samo koliki si gad pa to dijeliti po forumu
Ovaj put tesko...pretjerala je..jbg..Nemoj za'ebavati drug, već za par dana si ti ponovo s njom kao i toliko puta do sad.
Ljubav nije paradajz
Elki prijatelju zar ti ovo nije dovoljan pokazatepj da joj je draži kurac od tebe.Pa zamislite samo ovo..Sinoc mi nabroji sta joj sve treba i koliko i za sta.. ukupno nekih 2140km koliko sam skapirao..nije problem imam to i zaokruzim na 3000 da joj ostane..I cekam kad ce mi stici poruka od nje da se vidimo i da joj to predam kao iznenađenje..al kurcina stize poruka od havera koji zivi u tom haustoru da trenutno je tu i garant se karindja sto brat rece s nekim dedama...sta tu uraditi..samo poslati poruku da je fuj..vazno se jebati s nekim seljacima iz pickovca mozda iz Viteza hahah fuj
Nastavi al bez mene
Može i meni drug u pp, pozz.Pošalji meni u inbox,imena i prezimena da vidim na instagramu valjaju li
Hvala druze MostarskiElki prijatelju zar ti ovo nije dovoljan pokazatepj da joj je draži kurac od tebe.
Drug ne znam te, eto posjećujemo.isti forum, ali te vuče za nos prijatelju, ne mogu ovo sa strane posmatrati, a da ti ništa ne pomognem, ako ništa savjetom.
Prijatelju poželi joj sve najbolje i obriši njezin btoj, pa nek vuče za nos i pravi budalom nekog drugog, a ti okreni novu list u svom životu, javi se starim frendovima, počmi pratiti želju
Cijeli forum je uz tebe Elki
Debili prevarantski smorise sve oko sebe..jel ovo postao forum "ispovesti" ili mi se cini samo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|