BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Prosle sedmice sam bio sa jednom iz BL. Nova je u poslu i radi po preporuci ali da se dogovoriti.
150 platio sat, iskustvo 9/10.
Ako bi netko razmjenio kontakt moze u pp. Ne zanimaju me ove standardne sto se vrte ovdje i broj necu slati unaprijed tako da kome ne odgovara neka ne pise dzaba.

Lp
Halo majmune kakva razmjena brojeva jeste bolesni vi u glavu, nećeš je ženit pa joj čuvaš broj, još samo ti falilo da napišeš da tražiš bon od 10KM, kakvi ste vi degeni, ps. boli me kurac za kontakt ne zanima me, ali možda ima ovdje nekih koji bi otišli, kad vidim da tražite zauzvrat broj od neke da bi vi dali nečiji broj pa sve vas treba tući

Halo majmune kakva razmjena brojeva jeste bolesni vi u glavu, nećeš je ženit pa joj čuvaš broj, još samo ti falilo da napišeš da tražiš bon od 10KM, kakvi ste vi degeni, ps. boli me kurac za kontakt ne zanima me, ali možda ima ovdje nekih koji bi otišli, kad vidim da tražite zauzvrat broj od neke da bi vi dali nečiji broj pa sve vas treba tući
Super si plavi😘

Ovdje se moram složiti s tobom, tačno ko mala djeca jbt. Tralalala ja imam broj ti nemaš, tralalalalala... Znači bože. Eto sad neću nikako jbt...

I mene zanima? Ako je neko bio neka daju recenziju. Iskreno čudno mi je, i odmah su u zgradi do policijske stanice centar. Jer ne vjerujem da bi njih 5 baš tu stan iznajmile. Ko zna mozda su oni najbolje mušterije….:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Pa tu su uzele jer im je blizu da iznajme pendreke,lisice,uniforme u slucaju da musterija ima fetis takav..ili da navrnu po kocku secera kad im zafali uz kafu.Plus ih niko ne smije dirat.Ugodno s korisnim

I mene zanima? Ako je neko bio neka daju recenziju. Iskreno čudno mi je, i odmah su u zgradi do policijske stanice centar. Jer ne vjerujem da bi njih 5 baš tu stan iznajmile. Ko zna mozda su oni najbolje mušterije….:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Isto ko sto su ove sto su u Mostaru uzele stan blizu taxi standa I onog sa kamiondzijama.Sto bi iznajmljivale svoj stand kad u blizini imaju 2

A realno I da ih uhvate sta im mogu.Kad njih pet poredaju u liniju sa 10 ostalih kineza,svjedok ce ih tesko prepoznati

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh