BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Da li je neko isao ,kod ovih Azijatkinji u Tuzli,kontaktirao sam 2,jedna je odgovorila ,odgovor naravno sipred agencije ,cijene su pisale u hrvatskim kunama,da bi nakon par poruka kao shvatili i napisali Euro,:ROFLMAO:.Sat vremena je 200 Eura,s time da se izgleda radi o jednoj te istoj djevoci na svim profilima.

Pozdrav...posto ovde ima devojaka koje citaju,nek se same jave ako se pronadju u oglasu...A musku ekipu molim za dobru preporuku...
Posto muz i ja vec dugo trazimo devojku za nas prvi sex u troje,ali bezuspesno,probali bi i ovim putem.
Prvo da naglasim da imamo i nekih uslova.
Posto bi nam bilo prvi put,zaista ne bi voleli da nam bude i zadnji,jer zelimo lepo iskustvo
Samim tim bi devojka- zena trebala da voli to,i da uziva u istom.( naravno da ce biti placena)
Drugo,posto bi mi sex imali,a znate kakav ide u zmz trojci,trebalo bi bez kondoma,a to znaci da cura stvarno mora biti cista u svakom smislu( i od bolesti)
Ako ima neka da se pronasla,ili neka da je vi znate,nek se javi ili javite.
STo se nas tice,bice joj lepo,potrudicemo se 😊
Eto,bas bi vam bili zahvalni na pomoci...
Pozdrav...

Pozdrav svima, novi sam ovde, imam jedno pitanje, da li je neko od vas placao usluge preko Eneba sajta, djevojka pod imenom Hannah, prijavljena u Mostaru kaže da je u Banja Luci, sajt na kojem se nalazi u prilogu, hitno mi je pa ako neko ima iskustva sa ovim da mi javi. Hvala puno.

Druze prevara je u pitanju.
Sve sto nije placanje kesom na ruke je prevara.
Pa vidis li slike, obrati paznju da detalje majka mu stara.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh