Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volimo se pa ima svega hahahTvoj novac i možeš birati kako ćeš ga trošiti prijatelju, samo ti svi govorimo da nije dobro što si se zaljubio u kurvu, dobar si joj dok plaćaš, kad nestane love zar misliš da će te spomenuti, tada će neki drugi doći.
Hajde pošteno reci je li ti ikada dala pičke besplatno iako si joj davao 1000KM po susretu i ostavio 30000KM za godinu dana, ja mislim da nije, to dovoljno govori koliko joj značiš.
Kap u moru, samo još jedan klijent od kojeg zarađuje novac, uostalom kao i sve druge kod kojih svi mi idemo.
Kako reče zabranjeno pušenje u jednoj pjesmi, možeš imat moje tijelo, ali dušu ne, time je sve rečeno.
Aj bok, čitamo se
Jesi vidio kako ih se brat lagano dograbi hahahaPodrška za mog brata Elkija , njegove pare nek radi šta želi
Sve bi joj bilo oprosteno hahahCrnka zašto ne bi da te Elki brat oženi, držao bi te kao kap vode na dlanu, zar misliš da će te itko voljeti više od njega?
Pomalo se kurvaš uokolo, donosiš love u kuću, dobro tebi, dobro njemu, ja ne znam što ima lošega u ovome savjetu. Zar ne vidiš da je Elki zaljubljen kao srednjoškolac, daj mu da osvoji tvoje srce i zauvijek će te živjeti zajedno, u zdravpju i bolesti, dok vas smrt ne rastavi.
Bila to je jedna predivna forumska priča, koja bi se prepričavala, nešto tipa Sarajevskog Romea i Julije ili ti ga Boška i Admire.
Dobro li i ja danas serem šta je ovo, odoh pustit vodu
Hvala tebra...nema je ljepse na planeti..bar meni..Vjeru mjenjam ako treba..samo da mi sija kao dijamantPodrška za Elkija ,za Crnku sam napisao sve pohvale prvi prije dve tri godine i meni je malo falilo ,ali verovatno iskustvo pa nisam ,dugo sam u ovome i sada kažem da je ona sada daleko ispred svih ...
Imas samo ako ti ja posaljem preko waIma li ko kakvu sliku te Crnke, da vidim zasto se ovoliko raspravlja o njoj? Tijelo, normalno, ne lice. Mora biti nesto pa je toliko vole i mrze.
Javi ako saznaš i meni se prijebaloImal nesto u mostaru
Imas porukuJavi ako saznaš i meni se prijebalo
Hoćete li zvati forumaše na svadbuMislim da vam ovaj forum nije za pametovanja jer svi idete kod nas
Pustite mi dečka na miru
#crnka
Šta bacaš?Hoćete li zvati forumaše na svadbu
Ja bacam duplu jabuku za brata Elkija
Ima HDZ veceru u Hotel Mostaru. Bujrum.Imal sta u mostaru ovaj vikend
I ja bih bio samo crnogorski...Ja sam Kum
Ja sam Kum
Al zato imamo najljepsu kumuI ja bih bio samo crnogorski...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|