BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ljudi dragi ne možete se zaljubiti u osobu koju recenzira cijeli forum, generalno možete ali brate tada postoje principi po kojim po sebi udaraš i zaustavljaš se..jer sve dalje vodi u propast tebe a ona ide gore, ako se shvatamo...bez
Mozes se ti zaljubiti,ali ona ne moze.Pojednostavljeno,evo da si ti zigolo,I u vezi s "obicnom" chrome,kako bi ona odreagovala na to I druga stvar lazes I nju I sebe da je volis jer si stalno sa drugim zenama.Kurvanje nije "posao" vec samo kurvanje I nista vise.Zato one lazu same sebe da rade.Zna se sta je rad.One se kurvaju samo jer vole lagodan zivot.I kad kazu nemam izbora,lazu jer uvijek postoji izbor u svemu.Da ti fali hrana za zivot radila bi to dva dana mjesecno a ne svakodnevno po njih desetak najmanje.Dakle,kurvaju se svojom slobodnom voljom,niko ih ne tjera na to

A ma frajeru budi kurva znači prodaj sebe kao objekat, bez ičega ljudskog, emocija , ljubavi, obraza, poštenja, poštivanja, družbe, odlikovanja kao seks mašina i uzimaš pare i to ti je život...al da ne duljimo o tome, žao mi je iskreno likova koji se zaljube, nemojte to sebi raditi

A ma frajeru budi kurva znači prodaj sebe kao objekat, bez ičega ljudskog, emocija , ljubavi, obraza, poštenja, poštivanja, družbe, odlikovanja kao seks mašina i uzimaš pare i to ti je život...al da ne duljimo o tome, žao mi je iskreno likova koji se zaljube, nemojte to sebi raditi
Ne treba ni njih zaliti.I oni su svojom slobodnom voljom odlucili da zavole kurvu.Ni njih niko nije tjerao na to.I isto kao kod kurvi.Dok sami ne udare glavom o zid nema pomoci.A u pravu si.Ovaj salt je samo za kurvanje I da ne zauzimamo prostor ljudima.Ponuda I potraznja.Ima li neko broj od Sophie,strankinja,bila na EGE u BL.Imao,izgubio broj novi,sa EGE je van upotrebe broj

Nekako sam se prešaltao na ove masaže, ne znam što al više uživam, opušteniji sam i nemam onaj tik tak kad će mi vrijeme isteći i kad mi ga na kraju primi rukom ili usnama osjećam se kao kralj...završe i još se ispričamo,nekako sam zadovoljniji

Ako si se zaljubio,a vidim da jesi postujem to.Svaka cast.Zaljubiti se u prostitutku treba imati muda.A pare su ionako da se trose.Pozdrav I tebi I sve da se dobro zavrsi
Meni je pričao da joj je dao 30000KM za godinu dana i da se zaljubio u nju.
Ja bi te isto gotivio za te pare, skuhao ti ručak i oprao veš, usisao, a ne samo pičke dao da imam, tako da @Milito nisi relevantan za raspravu prijatelju, bez ljutnje, živio i svako dobro :giggle:

Meni je pričao da joj je dao 30000KM za godinu dana i da se zaljubio u nju.
Ja bi te isto gotivio za te pare, skuhao ti ručak i oprao veš, usisao, a ne samo pičke dao da imam, tako da @Milito nisi relevantan za raspravu prijatelju, bez ljutnje, živio i svako dobro :giggle:
Ma nema ljutnje..samo kad je sve super i sve ok kad si musko i volis nogomet haahha..dao dajem i davat cu 😎meni dobro njoj lijepo kud ces dalje..budi mi relevantan i no sikirli 😎

Ma nema ljutnje..samo kad je sve super i sve ok kad si musko i volis nogomet haahha..dao dajem i davat cu 😎meni dobro njoj lijepo kud ces dalje..budi mi relevantan i no sikirli 😎
Tvoj novac i možeš birati kako ćeš ga trošiti prijatelju, samo ti svi govorimo da nije dobro što si se zaljubio u kurvu, dobar si joj dok plaćaš, kad nestane love zar misliš da će te spomenuti, tada će neki drugi doći.
Hajde pošteno reci je li ti ikada dala pičke besplatno iako si joj davao 1000KM po susretu i ostavio 30000KM za godinu dana, ja mislim da nije, to dovoljno govori koliko joj značiš.
Kap u moru, samo još jedan klijent od kojeg zarađuje novac, uostalom kao i sve druge kod kojih svi mi idemo.
Kako reče zabranjeno pušenje u jednoj pjesmi, možeš imat moje tijelo, ali dušu ne, time je sve rečeno.
Aj bok, čitamo se :cool:

Tvoj novac i možeš birati kako ćeš ga trošiti prijatelju, samo ti svi govorimo da nije dobro što si se zaljubio u kurvu, dobar si joj dok plaćaš, kad nestane love zar misliš da će te spomenuti, tada će neki drugi doći.
Hajde pošteno reci je li ti ikada dala pičke besplatno iako si joj davao 1000KM po susretu i ostavio 30000KM za godinu dana, ja mislim da nije, to dovoljno govori koliko joj značiš.
Kap u moru, samo još jedan klijent od kojeg zarađuje novac, uostalom kao i sve druge kod kojih svi mi idemo.
Kako reče zabranjeno pušenje u jednoj pjesmi, možeš imat moje tijelo, ali dušu ne, time je sve rečeno.
Aj bok, čitamo se :cool:
Kad smo vec kod stihova evo i ja jedan da bacim ,srarog dobrog Balasevica:"To ne bira pamet nego srce"...
Sta ste navalili na momka.
Mlad je ,zaljubio se,da nije Crnka bils bi neka druga sponzorusa ,nikakva razlika.
Kada bude finu nasao ozeni se i cao.
Sta ste zapeli,Crnka je lijepa i zanimljiva cura i raja,a zaljubljenost je prolazna.
Kako se zaljubio tako ce se i odljubiti.
Vazno je da se uziva.Ako covjek moze sebi da priusti respeckt.
Svoje pare trosi kako hoce.A Crnka ih sigurno nece baciti.
Zna on a znam i ja da joj i te kako trebaju,i ne kenjajte vise🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh