dvadesdvojka
Member
Na kraju se ovo pretvori u sapunicu, gdje su oni režiseri da kopiraju scenario...
Ne zamjerite, ništa zlonamjerno al dal je moguće da si se zaljubio u kurvu? Brate daj.. imaš stotinu drugih opcija

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije prvi ni posljednji kome se to desilo.Cuveni Mesa Selimovic je zbog kurve u blazem obliku ostavio I zenu I dijete.Problem je sto u principu nikada od te ljubavi u realnom zivotu nista nece biti.To su potrosene zene u emocionalnom smislu koje ne mogu pruziti pravu ljubav jer ne vole sebe.Zena bez dostojanstva I karaktera je jako opasna stvar.Nikada ne znas na cemu si s njom I kada te laze a vrlo rijetko govore istinu.Sta trebas je provjeravati cijeli zivot.Te su cure patoloski lazovi,prvo prema sebi.Svaka ce ti reci da to radi zbog teske finansijske situacije,a ima para vise od tebe.Radi ona to jer iskljucivo voli pare,ni tebe,ni na kraju krajeva sebe.Mozes biti fin prema njoj,ali shvati da je kurva I da te voli iskljucivo radi novca.Ovaj to moze provjerit jedino ako je prestane finansirati duze pa da vidi hoce li mu se I dalje javljatiNa kraju se ovo pretvori u sapunicu, gdje su oni režiseri da kopiraju scenario...Ne zamjerite, ništa zlonamjerno al dal je moguće da si se zaljubio u kurvu? Brate daj.. imaš stotinu drugih opcija
Jesi li ti prestao nakon što si otišao kod 2 kurve?? Jel se i dalje viđaš s njima?Pa nije prvi ni posljednji kome se to desilo.Cuveni Mesa Selimovic je zbog kurve u blazem obliku ostavio I zenu I dijete.Problem je sto u principu nikada od te ljubavi u realnom zivotu nista nece biti.To su potrosene zene u emocionalnom smislu koje ne mogu pruziti pravu ljubav jer ne vole sebe.Zena bez dostojanstva I karaktera je jako opasna stvar.Nikada ne znas na cemu si s njom I kada te laze a vrlo rijetko govore istinu.Sta trebas je provjeravati cijeli zivot.Te su cure patoloski lazovi,prvo prema sebi.Svaka ce ti reci da to radi zbog teske finansijske situacije,a ima para vise od tebe.Radi ona to jer iskljucivo voli pare,ni tebe,ni na kraju krajeva sebe.Mozes biti fin prema njoj,ali shvati da je kurva I da te voli iskljucivo radi novca.Ovaj to moze provjerit jedino ako je prestane finansirati duze pa da vidi hoce li mu se I dalje javljati
Kao sto kaze Prijovicka " volecu te ko niko nikada sve do zadnjeg dinara, dal te iko voleo toliko"Zato plati I jebi,ako mislis da to sto ti govori mili,srce,duso..da si poseban grdno se varas.Kap si u moru budala koje padnu na mlade zgodne djevojke I njihovu laznu slatkorjecivost.Samo interes je na ovom saktu,nista drugo.Treba ga preimenovati jer sa ljubavi nema nikakve veze.Kurve I kurvari je bolji naziv
Ne pricam o sebi,vec o ovome momku ranije sto je pisao.Brate,kako se ljudi odviknu od heroina jbt,od alkohola.Lupis si dva samara pogledas u ogledalo I prestanes svojom voljom.To je sve.Kurvama ides radi sexa,ne ljubavi.Dijametralno suprotna stvar od ljubavi su kurve.Ima zena koje varaju dosta,ali ih velika vecina to ne radi zbog para.Ove to rade pa povezi stvari.Za ljubav trazis "obicnu"zenu ne sponzorusuJesi li ti prestao nakon što si otišao kod 2 kurve?? Jel se i dalje viđaš s njima?
Pa na to sam te i usmjerio i odgovorio si tačnoNe pricam o sebi,vec o ovome momku ranije sto je pisao.Brate,kako se ljudi odviknu od heroina jbt,od alkohola.Lupis si dva samara pogledas u ogledalo I prestanes svojom voljom.To je sve.Kurvama ides radi sexa,ne ljubavi.Dijametralno suprotna stvar od ljubavi su kurve.Ima zena koje varaju dosta,ali ih velika vecina to ne radi zbog para.Ove to rade pa povezi stvari.Za ljubav trazis "obicnu"zenu ne sponzorusu
Mozes se ti zaljubiti,ali ona ne moze.Pojednostavljeno,evo da si ti zigolo,I u vezi s "obicnom" chrome,kako bi ona odreagovala na to I druga stvar lazes I nju I sebe da je volis jer si stalno sa drugim zenama.Kurvanje nije "posao" vec samo kurvanje I nista vise.Zato one lazu same sebe da rade.Zna se sta je rad.One se kurvaju samo jer vole lagodan zivot.I kad kazu nemam izbora,lazu jer uvijek postoji izbor u svemu.Da ti fali hrana za zivot radila bi to dva dana mjesecno a ne svakodnevno po njih desetak najmanje.Dakle,kurvaju se svojom slobodnom voljom,niko ih ne tjera na toLjudi dragi ne možete se zaljubiti u osobu koju recenzira cijeli forum, generalno možete ali brate tada postoje principi po kojim po sebi udaraš i zaustavljaš se..jer sve dalje vodi u propast tebe a ona ide gore, ako se shvatamo...bez
Ne treba ni njih zaliti.I oni su svojom slobodnom voljom odlucili da zavole kurvu.Ni njih niko nije tjerao na to.I isto kao kod kurvi.Dok sami ne udare glavom o zid nema pomoci.A u pravu si.Ovaj salt je samo za kurvanje I da ne zauzimamo prostor ljudima.Ponuda I potraznja.Ima li neko broj od Sophie,strankinja,bila na EGE u BL.Imao,izgubio broj novi,sa EGE je van upotrebe brojA ma frajeru budi kurva znači prodaj sebe kao objekat, bez ičega ljudskog, emocija , ljubavi, obraza, poštenja, poštivanja, družbe, odlikovanja kao seks mašina i uzimaš pare i to ti je život...al da ne duljimo o tome, žao mi je iskreno likova koji se zaljube, nemojte to sebi raditi
Meni je pričao da joj je dao 30000KM za godinu dana i da se zaljubio u nju.Ako si se zaljubio,a vidim da jesi postujem to.Svaka cast.Zaljubiti se u prostitutku treba imati muda.A pare su ionako da se trose.Pozdrav I tebi I sve da se dobro zavrsi
Kako pušenje s gumicom može biti 10/10 kralju, šta bi tek da ti neka bez gumice popušiTeme*
Htio bih pohvaliti Crnku fakat
pusenje 10
Sex 10
Izgled 8/10
I ja sam malo okasnio pa je malo krace trajalo samo 10 min ali do mene je yebes ga hahah
More lli brojRaja imam vam ja za Mostar top zensku bgmi ,bas dobra oko 30 godina, aktivna mislim svaki dan, radi za 100-150 eur
Ne zna vjerovatno 90% ljudi za nju, placate uzivo kesom da ne bude da valjam price neke ko hoce broj neka se javi meni i pocasti ako zeli eto pozdrav
Ma nema ljutnje..samo kad je sve super i sve ok kad si musko i volis nogomet haahha..dao dajem i davat cuMeni je pričao da joj je dao 30000KM za godinu dana i da se zaljubio u nju.
Ja bi te isto gotivio za te pare, skuhao ti ručak i oprao veš, usisao, a ne samo pičke dao da imam, tako da @Milito nisi relevantan za raspravu prijatelju, bez ljutnje, živio i svako dobro![]()
Imas porukuuRaja imam vam ja za Mostar top zensku bgmi ,bas dobra oko 30 godina, aktivna mislim svaki dan, radi za 100-150 eur
Ne zna vjerovatno 90% ljudi za nju, placate uzivo kesom da ne bude da valjam price neke ko hoce broj neka se javi meni i pocasti ako zeli eto pozdrav
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|