BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ova sto vam je sada u Tuzli, bila je kod nas u Osijeku.

Odlicna mala, jedna od boljih koja je bila kod nas. Vidim kod vas je podigla cijenu na 200e sat, kod nas bila 180e.

Zanimljivo da u Tuzli sada ima 3 njih sto su bile kod nas u Osijeku :D

Imamo Telegram grupu za EGE sa preko 600 clanova, imate vise info-a za nju ako vas zanima.

Ajde da se prosirimo malo i na Bosnu jer vidim dosta njih bude i kod nas i kod vas.

Invite link: https://t.me/+L5gYv_8H-zdjZThk
Ne znam za vas, ali nama traze sliku, ja sam rekao da necu da posaljem, i kaze ok i nikad vise ne udje u poruku hahhaha, to je zbog svih debila sto im salji svoje slike

Sara nije ciganka uopšte beze je vrijeđate, Cura je jako uredna i fina.

Komšinica koja nisu kao druge da ih prima na traci, prvo se istusira pa ide akcija 🤍
Druze imas li ti oci,cura tamna I ima crte lica romkinje.Druga stvar I sta je problem sto jeste bitno je da je dobra u krevetu.Niko je ne vrijedja,sto je uvreda biti cigan.Treca stvar kad sam bio kod nje u Duska Koscice apartman stariji covjek upravo izlazio od nje sto znaci da radi ko na traci.Sve u svemu dobra je I isplati se otici

Plus kad kazu domace su bolje,strankinje pune bolesti.U cemu je razlika.I nase se za pare jebu sa strancima takodje.Baja ne bira boju koze niti vjeru niti spot.A ni jedne ni druge se ne testiraju.Bas ce tus rijesiti virus neki ono pa valjda smo mi pismeni ako one nisu

Evo da i ja napišem recenziju. Bio sam za vikend kod Hercegovke i imam samo riječi hvale za istu. Dakle dogovor za dvije minute bukvalno. Stan čist, uredan, ona namirisana sve kako treba. Ne gleda na sat i ne požuruje, ispunjava svaku želju i ne pravi frku oko gluposti kao neke. Cura izgleda sasvim korektno. Da se razumijemo, nije top model a nije ni sad neki grob kao što su neki pisali. Puši bez i to jako dobro bukvalno centrifuga. Kasnije birate poze kako vama paše. Cura je fakat na mjestu. Komunikativna, opuštena i nasmijana. Sve u svemu od mene ima prolaznu ocjenu.
Može li broj u pp? Hvala.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh