Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je Ines?Ima li ko, šta za Tuzlu, osim Izete, Ines i one Sanele sto dođe sa čojkom
Top najjacaKakva je Ines?
Kakva je Izeta druze, jel neko tuco?Ima li ko, šta za Tuzlu, osim Izete, Ines i one Sanele sto dođe sa čojkom
Pa njemu mora biti dobra kad mu je dobra i snjeza i hercegovka…sto se tice banja luke samo su dobre ines i ena…ko je obiso sve razumjece mePa gdje je onda problem? Sorry sto ispitujemo nije mi jasno.
Hvala svima na dobrim informacijama!
Pozz,može li od uzete kontakt,LpKakva je Ines?
Potpuno se slažem Mića sa tobom. Majo vidimo se sutra.Za mene je Maja cura vise nego odlicna...zgodna..lepa .
.simpaticna..vesela...mlada...usluga super..sve pohvale...kulturna...higena..tip..top..pojedine ne razumem
i mene zanima ta Ines kakva je ?Kakva je Ines?
i mene zanima ta Ines kakva je ?Kakva je Ines?
Smatram te jako solidnom pa evo jedno pitanje nevezano samo za seks.Ćao drugari
Danad sam u Banja Luci, neću ići u druge gradove prema tome ne gubite ni moje ni vaše vreme, biću tu 3 dana....
Ja Sam Maja, dosta vas me I zna...
170,60 grudi 4, 25 godina
Nudim oral I klasiku seks pola sata je 70e, fe
tiše NE.
XBON NIJE POTREBAN
POZIV NA WHATSAPP ILI WHATSAPP PORUKA
066080236
Pa viber brzo zastekaSmatram te jako solidnom pa evo jedno pitanje nevezano samo za seks.
Zašto nijedna ženska s oglasnika ne koristi viber nego ih 99 posto naginje k whatsappu?
Molim ozbiljan odgovor...
A teško da je zbog tog, dvije poruke za dogovor ne mogu ga zaštekat.Pa viber brzo zasteka
A teško da je zbog tog, dvije poruke za dogovor ne mogu ga zaštekat.Pa viber brzo zasteka
Ima tu neku enkriptičku zaštitu ali sam nedavno čuo da se može probiti uz malo bolje informatičko znanje.Navodno nemoze se pratiti Whats App
Ima tu neku enkriptičku zaštitu ali sam nedavno čuo da se može probiti uz malo bolje informatičko znanje.Navodno nemoze se pratiti Whats App
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|