Da nije DečanskaAko ja ne mognem bil neko umjesto mene otiso poslat cu mu adresu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije DečanskaAko ja ne mognem bil neko umjesto mene otiso poslat cu mu adresu?
Nije jbgaDa nije Dečanska
Ne smijem role zaboravio sam da mi je trazi la slikuNije jbga
Role ako uspijem ustat iza sanka trenutno sam sa njim u zagrljaju@Jaba drug javljaj nam dalje sta se desilo iscekujemo to vise nego finale lige prvaka
nemoj nas izdat vjerujemo u tebeRole ako uspijem ustat iza sanka trenutno sam sa njim u zagrljaju
Naljutit ce se gospodjica to me najviše brine da ne trazi sliku poslo bi ja nekom adresu ovdje i dao bi pola para idi derinemoj nas izdat vjerujemo u tebe
Role ja sam bio u Iraku cuvo kontejnere Amerike vojske 8 mjeseci za 8000 dolara mjesecno samo sam mislio o tome hocel se moja pahuljica mene sjetit ako mi sta bude, svaki danRijesenje je da stanes ispred ogledala i kazes sam sebi istinu.
Popricas sa strucnim licem ili nekim neutralnim.
Javi se u pp. Slobodno
P.S.
Verige club u Lukavici, nije jebo ko nije pitao. Vrh
Nema se tu role sta vise diskutovatRole ja sam bio u Iraku cuvo kontejnere Amerike vojske 8 mjeseci za 8000 dolara mjesecno samo sam mislio o tome hocel se moja pahuljica mene sjetit ako mi sta bude, svaki dan
A bilo je rutavih dana jbgaRole ja sam bio u Iraku cuvo kontejnere Amerike vojske 8 mjeseci za 8000 dolara mjesecno samo sam mislio o tome hocel se moja pahuljica mene sjetit ako mi sta bude, svaki dan
Nista to rodjo na ege jedna slika s whatsapp totalno drugaKakve su ovo silne azijatkinje u Sarajevu?? Kakve su ovo prevare ?
Druze, ti pod hitno treba da nadjes posao, hobi, zanimaciju bilo kakvu. Ovdje si 96h u komadu. Prso si s glavom skroz na skroz. Potrazi pomoc, treba ti pod hitno.Nista to rodjo na ege jedna slika s whatsapp totalno druga
Ima role poso ne sikiraj seDruze, ti pod hitno treba da nadjes posao, hobi, zanimaciju bilo kakvu. Ovdje si 96h u komadu. Prso si s glavom skroz na skroz. Potrazi pomoc, treba ti pod hitno.
Otkud mi pare za ove dameIma role poso ne sikiraj se
Roki ako si nervozan hoces da ti sredim da ides u Ukrajinu da se istreses malo?Druze, ti pod hitno treba da nadjes posao, hobi, zanimaciju bilo kakvu. Ovdje si 96h u komadu. Prso si s glavom skroz na skroz. Potrazi pomoc, treba ti pod hitno.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|