Bolje kod nje @Kurvica22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje kod nje @Kurvica22
VIvi ne da je top nego topčina, nije neka preljepotica, ali je ekstra, opuštena, sve na max, znači može sve da se dogovori, prijatna, ljubazna, zajedničko tuširanje i pušenje ispod tuša, od svih do sad što su dolazile najjača je što se tiče usluge, i svaki put sad kad dolazi uzimam duo sa drugaricom, jbg nabaci mi svaki put neku dobru ribu, ako neka nije za duo, odma mi kaže. Prošli put su me njih dvije izule iz cipela šta smo sve radili... sad je opet u bl, i opet nova drugarica, kaže nije kao na slikama ali je dobra, pa da ih ispoštujemMozda jedino ako nije ova sa slika vec neka druga
Ima kontakt i top je @Kurvica22. Lagana za dogovor, uredna, cista i dobro izgledaako ima kontakt
Bjezi od nje. Kompleksasica.jel bio ko kod ove sonje maserke? jel masira i muda?
to ova iz BrčkogBjezi od nje. Kompleksasica.
Ma Sonjato ova iz Brčkog
Cuvamo za sebeima li te Minie, neko broj?
Za dobro karanje preljepotica slabo ima.VIvi ne da je top nego topčina, nije neka preljepotica, ali je ekstra, opuštena, sve na max, znači može sve da se dogovori, prijatna, ljubazna, zajedničko tuširanje i pušenje ispod tuša, od svih do sad što su dolazile najjača je što se tiče usluge, i svaki put sad kad dolazi uzimam duo sa drugaricom, jbg nabaci mi svaki put neku dobru ribu, ako neka nije za duo, odma mi kaže. Prošli put su me njih dvije izule iz cipela šta smo sve radili... sad je opet u bl, i opet nova drugarica, kaže nije kao na slikama ali je dobra, pa da ih ispoštujem
Treba da se poklopi nekoliko stvari da bude top sex.Za dobro karanje preljepotica slabo ima.
To je moje iskustvo.
One koje se najbolje tucaju su uglavnom prosjecne ribe ili malo iznad prosjeka.
Za dobar sex je najbitnije da je cura opustena
Pa to samo u filmovima imaTreba da se poklopi nekoliko stvari da bude top sex.
Je ko Lana? Prvi put čujem. Samo masaža ili full paket?Probao sam Lanu iz Zenice (062 435 007), ide poruka bez ikakvih xbonova i ostalih sranja (sretno zenicani)
Ova ima svoju temu ovdje na forumu.Marija Poljak banja luka sa ljubavni oglasnik samo izbjegavati u velikom domenu nevredi ni 1km nista neradi po dogovoru galami sama na sebe nesto hoce da radi pa nece sise ima ko lubenice niti hoce da se skine niti bilo sta dobra sa glavom nije 100% problem nekakav ima sigurno okrenuo se otiso negubite vrijeme lp
Moze broj Tamare ako imas lpIskustvo sa nerminom,to joj je stari broj na njeg nije više aktivna
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|