Victoria30
New member
063/821-030 , Mostar.
Poruke na WA za termine.
Poruke na WA za termine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CijenaMostar veceras
+387 61 240 892
Nema role pomoci, bilo je zena poslije kakvih hoces, od grobova do top modela, nista emocije nula. Ti role kad bi je vidio reko bi 6/10, al dzaba ona je meni 11/10 najljepša, najzgodnija, najseksi sve. Ko i svi sto su mi govorili sta ces ti s njom bla bla ti si za nju Armando Fernando Roberto gluposti. Neko ovdje ne vidi dobro.Ma drug moj vidi jednu stvar ja ti mogu onako prijateljski kazati niko jos nije nasao utjehu u alkoholu i kurvanju sa drugim ženama to je samo trenutno ti moras sam sa sobom to rascistiti sve ti iz glave polazi psiha je glavna moras biti jak jednom zauvijek stavit tacku i nastaviti dalje život je pun izazova i pozitivni stvari upoznaces neku drugu bolju vjeruj mi samo sam sa sobom nikakav alkohol nista drugo ti nemoze pomoci samo ti sam sebi...
Zajebavali me svi sto sam s njom hodo, kaze meni kolega na faksu dok smo bili ja mislim da ona svrsi kad sjedne s tobom na kafu pogledaj jel ostane mokro iza nje kad ustane, reko ako svrsi dobro njoj onda.Nema role pomoci, bilo je zena poslije kakvih hoces, od grobova do top modela, nista emocije nula. Ti role kad bi je vidio reko bi 6/10, al dzaba ona je meni 11/10 najljepša, najzgodnija, najseksi sve. Ko i svi sto su mi govorili sta ces ti s njom bla bla ti si za nju Armando Fernando Roberto gluposti. Neko ovdje ne vidi dobro.
Jbte kolac ja sam oficirsku obuku u oružanim snagama prekino jer se nisam mogao fokusirat sve zbog nje, testove nuliro sve fizicke, psihičke svakako me nista ne moze ni prodrmati jer nisam tu.Zajebavali me svi sto sam s njom hodo, kaze meni kolega na faksu dok smo bili ja mislim da ona svrsi kad sjedne s tobom na kafu pogledaj jel ostane mokro iza nje kad ustane, reko ako svrsi dobro njoj onda.
Ja mislim granata da spadne ja ne bi ni trepnuo.Jbte kolac ja sam oficirsku obuku u oružanim snagama prekino jer se nisam mogao fokusirat sve zbog nje, testove nuliro sve fizicke, psihičke svakako me nista ne moze ni prodrmati jer nisam tu.
Boli i mene sto vas boliDe drug boli nas kurac, spamuješ temu džaba ovdje
Izvini roki necu viseDe drug boli nas kurac, spamuješ temu džaba ovdje
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|