Kad ce svadba viseMalo je cura kao Sofija osim prirodne ljepote sve ostalo prema svojoj fizionomiji tijela ima tmn onoliko koliko treba cura je pravi top model jedno preslatko žensko biće
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ce svadba viseMalo je cura kao Sofija osim prirodne ljepote sve ostalo prema svojoj fizionomiji tijela ima tmn onoliko koliko treba cura je pravi top model jedno preslatko žensko biće
Zaljubio se rokiKad ce svadba vise
Maca Diskrecija je sad mala maca za nju.Ko je jebo jebo je.
Sad ce u zadrugu farmu ...kod Marica TV Hepy...
Ma bitno je da si joj novce ostavioMaloprije bio sa jednom u Sarajevu 10 min i već dolazi drugi
Kakva je ines jesil bio mozel u poIma li ko, šta za Tuzlu, osim Izete, Ines i one Sanele sto dođe sa čojkom
Ma Crnka u pitanju, haj razumijem imas posla al brate odvoji makar 1hMa bitno je da si joj novce ostavio
Te naše forum cure se toliko jebu da sam siguran kako ne pamte kad su istinski uživale u seksu. Da ne kažem kad je neka od njih svršila
Black friday ,jebo ga ti jesi sitnicav.Akcija svi navalili da iskoriste popust.Ma Crnka u pitanju, haj razumijem imas posla al brate odvoji makar 1h
Nez sta da kazem et
Hahahaha a razumijem bit ce bolje drugi putBlack friday ,jebo ga ti jesi sitnicav.Akcija svi navalili da iskoriste popust.
Ne mozes samo ti karat
Nećeš tu pičke lakoImali sta novo za LJubuski Čapljina citluk
Sumnjivo roki jbte kineskeSta je ovo tacno
Biće kad budeKad ce svadba vise
Polako sa tim konjakom nije mlijekoZaljubio se roki
Konobar me vozi kuci veceras kad za kljuca.Polako sa tim konjakom nije mlijeko
I samo naprijed drug nije život jedna žena puno je 8 god da tugujes za njom moras podvuc crtu život ide dalje život brzo prolazi niko nije vrijedan toga vjeruj mi kazem ti iz vlastitog iskustvaKonobar me vozi kuci veceras kad za kljuca.
XbonJel ko bio sa ovom Hanom Tuzla? Kakva je?
Jest meni jedna role izgleda ne mogu se iscupat koliko god sam pokusavo, jbt ja sam nju zvao jednu noc jedno 80 puta iako je udata, naroljo se jbgaI samo naprijed drug nije život jedna žena puno je 8 god da tugujes za njom moras podvuc crtu život ide dalje život brzo prolazi niko nije vrijedan toga vjeruj mi kazem ti iz vlastitog iskustva
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|