BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ma normala sve jasno, nego sam nestrpljiv 😂 nešto mi se čini bar ovdje po forumu da je češće aktivna. Ako uspijem dogovoriti bit će mi prvi put s njom. Ima li tko slike kako izgleda, je li ima oglas negdje ona sa slikama?
Kakve god slike da ti posalje Sofija, opet ce ti biti bolja uzivo. Tako da ne trebaju ti slike, vjeruj mi.....
Ona je jednostavno level iznad u ovom poslu...

Kakve god slike da ti posalje Sofija, opet ce ti biti bolja uzivo. Tako da ne trebaju ti slike, vjeruj mi.....
Ona je jednostavno level iznad u ovom poslu...
Pa šta joj je specijalnost da je baš takav level? Dobro se jebe, puši ili sve? Kolega moj je bio kod nje ali kaže da nije bilo nikakvog kontakta,nit lizanje nit pušenje,ništa samo umočio i svršio. 15min.
Je li ima ona neke pakete usluga?
One reče da je meni se čini platio 150 km sad ne znam koliko je to vremena i šta uključuje

Pa šta joj je specijalnost da je baš takav level? Dobro se jebe, puši ili sve? Kolega moj je bio kod nje ali kaže da nije bilo nikakvog kontakta,nit lizanje nit pušenje,ništa samo umočio i svršio. 15min.
Je li ima ona neke pakete usluga?
One reče da je meni se čini platio 150 km sad ne znam koliko je to vremena i šta uključuje
Jbg to je onda do tvog kolege,nije sve do nje treba i nju zainteresovat,ali onda vrhunska usluga

Pa daje li ona anal oral I ostalo, šta je uključeno u tih 150KM? Ne znam koliko naplaćuje da mogu skontat šta mogu platit
Brate, Sofijin najveci kvalitet je izgled(koji je 10/10 bez pretjerivanja)..one rade oral sa gumicom i to nikad ne moze da bude kao sto je bez gumice, to je svima jasno. Ali cure izgledaju dobro i to je meni najbitnije, ja pravo da ti kazem, ne mogu sa svakim ni da legnem u krevet.
Eto sinoc trojka sa Sofijom i njenom drugaricom🥴i sta mislis kako je bilo..
....a poslije toga jutros kod male Sare takodje na Stupu iznenada, a ljudi moji...UH🤭
🥴😓😓😓
Recenzija glasi: NIJE MI DOBRO🥴

Trazite me na Kosevu na kardiologiji😂😂😂
...umalo ne udjoh u jednosmjernu, zaboravio telefon u mesari😂😂😂😂😂😂

Tako da brate, ako je cura TOP, pusti se toga kako ga pusi i dozvoljava li anal, to trazi od onih silikonskih kraljica one su u tom poslu doktorice Nauka..😁

Brate, Sofijin najveci kvalitet je izgled(koji je 10/10 bez pretjerivanja)..one rade oral sa gumicom i to nikad ne moze da bude kao sto je bez gumice, to je svima jasno. Ali cure izgledaju dobro i to je meni najbitnije, ja pravo da ti kazem, ne mogu sa svakim ni da legnem u krevet.
Eto sinoc trojka sa Sofijom i njenom drugaricom🥴i sta mislis kako je bilo..
....a poslije toga jutros kod male Sare takodje na Stupu iznenada, a ljudi moji...UH🤭
🥴😓😓😓
Recenzija glasi: NIJE MI DOBRO🥴

Trazite me na Kosevu na kardiologiji😂😂😂
...umalo ne udjoh u jednosmjernu, zaboravio telefon u mesari😂😂😂😂😂😂

Tako da brate, ako je cura TOP, pusti se toga kako ga pusi i dozvoljava li anal, to trazi od onih silikonskih kraljica one su u tom poslu doktorice Nauka..😁
Ja bgm neznam je li mi pričamo o istoj curi hahaha. Kolega reče Sofija , dao mi je ovaj broj rekao bih da je to taj isti, ali kaže cura ništa posebno. Mršavica, nema sisa ni guzica niti je neka ljepotica. Je li to ona ili sam ja nešto pobrkao

C
Pa daje li ona anal oral I ostalo, šta je uključeno u tih 150KM? Ne znam koliko naplaćuje da mogu skontat šta mogu platit
Cuj anal.Ti bi brate za 150km sve i sve bez kondoma ako moze ikako.
Prostitucija je ovo bolan nije ti to cura pa da umaces pola dana.
Jedan metak i vozi.Ni jedna te lickati nece nego ti nabije kondom umocis e sad koliko zi vispren i izdrzljiv do tebe je..

C
Cuj anal.Ti bi brate za 150km sve i sve bez kondoma ako moze ikako.
Prostitucija je ovo bolan nije ti to cura pa da umaces pola dana.
Jedan metak i vozi.Ni jedna te lickati nece nego ti nabije kondom umocis e sad koliko zi vispren i izdrzljiv do tebe je..
Nisi skontao brate, ja Pitam šta joj je uključeno u taj osnovni paket, i koliko se plaća dodatno ako može anal it'd.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh