BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Neko bio sa plavušom, 28 godina negdje je na Baš čaršiji?
Isto me zanima iskustvo sa onom crnkom sa super oglasi, javni su joj brojevi
U Sarajevu sam narednih dana a do onih što se stalno spominju je teško doći hah

Neko bio sa plavušom, 28 godina negdje je na Baš čaršiji?
Isto me zanima iskustvo sa onom crnkom sa super oglasi, javni su joj brojevi
U Sarajevu sam narednih dana a do onih što se stalno spominju je teško doći hah
Ako je iznad sebilja nekih 300-400 metara s lijeve strane, bjezi glavom bez obzira. Momak ceka ispred, ona mu pare baci kroz prozor, unutra prljavo, ne radi svjetlo, nema kupatila, maramica … Bjezi!

Čitajući komentare o curkama pade mi napamet pitanje ima li ijedna od njih koja ne prima pacijente kao zubarica, nego u normalnim intervalima koji podrazumijevaju da dodjes u cisto i prozraceno,ona sredjena i otusirana s parfemom na sebi i da pred vratima ne naidjes na drobatog i dlakavog koji navlači hlače i kopča remen u hodu...?

Čitajući komentare o curkama pade mi napamet pitanje ima li ijedna od njih koja ne prima pacijente kao zubarica, nego u normalnim intervalima koji podrazumijevaju da dodjes u cisto i prozraceno,ona sredjena i otusirana s parfemom na sebi i da pred vratima ne naidjes na drobatog i dlakavog koji navlači hlače i kopča remen u hodu...?
Od domaćih teško, jer najave da su dva dana u nekom gradu i svi navale, za to ćeš mislim ipak morati posjetiti neku strankinju, bude ih EGE-u dobrih i ljubaznih.
Stetno u svakom slučaju

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh