Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako na Aidu mislis, bolje zaobilazite u sirokom lukuOna s kosevskog je opet aktivna samo na novoj lokaciji je sad da znate
ako na Aidu mislis, bolje zaobilazite u sirokom lukuOna s kosevskog je opet aktivna samo na novoj lokaciji je sad da znate
Kakva je ta s kosevskogOna s kosevskog je opet aktivna samo na novoj lokaciji je sad da znate
Moze li broj od starkeako na Aidu mislis, bolje zaobilazite u sirokom luku
Starka sa Otesa bolja, manje para a kupa se redovno ko svaki normalan insan za razliku od ove
Meni je odgovorila da je veceras zauzetaJel se ova Victoria iz Mostara ikom javila na poruke ? Valjda jos jedan laznjak…
Glasovno ili porukom?Meni je odgovorila da je veceras zauzeta
Poruka na WAGlasovno ili porukom?
Ma laznjak, odmah se vidiNadovezao bih se na ovog seronju koji "poznaje curu iz Međugorja koja odlično puši i sve ostalo" da mu jebem sve po spisku jer je ostavio "njen" broj mobitela a kad se na taj broj porukom uspostavi kontakt javi se netko, vjerojatno taj frustrirani mužjak, koji jebe majku "Hrvatima iz RH, svima ostalima također pa ih naziva prevarantima,lažovima,nepouzdanima i na kraju da "radi samo s Hercegovcima"...
Tako da ne nasjedate na nepostojeću curu iz Međugorja i tom mamlazu ebem sve do devetog koljena...
Javi se u p.pDa li ima nesto novo na podrucje Tuzle,Srebrenika ili Brcko/Arizona
Ma Odma u policiju to ti je naj pametnijecao izradjen sam s xbonom uzela mi je 100km da li moze neko naci ko je ta osoba ima od mene nagradu veliku i da li je pametno otici u policiju i dat izjavu i da se pokrene postupak u vezi toga hvala.
imaš anonimnu prijavu negde na sajtu ali msm pazi to što radiš je ilegalno... to ti je kao da prijaviš da si hteo kupiš drogu al te diler zajebo i uzeo parecao izradjen sam s xbonom uzela mi je 100km da li moze neko naci ko je ta osoba ima od mene nagradu veliku i da li je pametno otici u policiju i dat izjavu i da se pokrene postupak u vezi toga hvala.
I neka si.cao izradjen sam s xbonom uzela mi je 100km da li moze neko naci ko je ta osoba ima od mene nagradu veliku i da li je pametno otici u policiju i dat izjavu i da se pokrene postupak u vezi toga hvala.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|