Moze br u pp?Ne bi ti imao nick takav vidi se da si lud cuj samo kurva,a nek su te zajebali svaka cast takve i treba derat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze br u pp?Ne bi ti imao nick takav vidi se da si lud cuj samo kurva,a nek su te zajebali svaka cast takve i treba derat
Ma jokIsplatil se otic kod ove
Ti sinoc u Tz pa u Sa,pa kad opet dodje u Tz saltas se maloMršava sam iako imam 50 kila i imam mala grudi i guzu kao sva mršava tijela pusa sljedeći put traži jednu sa silikonom i velikom guzom
Prije bi rekla da si imao kurac nemas posla pa draga ajd najedi se makar anoreksicarDraga, žao mi te je tvoja kultura tako siromašna inteligencijom, ko u 21. veku, 2024. godine, zar misliš da žena, da bi bila žena, mora da ima celulit da vas obavestim da ja stvarno nemam hranu je super, ja ne jedem industrijalizovane stvari kao vi, pa sam navikla na to, i da, ja sam zena, imam vaginu, ja. Imam 160 m, u stvari radim lasersku epilaciju, brinem o svom tijelu, svojoj koži, licu, a osim toga, ali učim, nisam idiot kao ti.
Ma pisam i tebe i klijente nego stavi cunu dole vise ces imat musterija,cuke se igraju sa kostima kod nas znasQuerida não vou discutir com você Tabom briga sozinha você tá com tempo vou dá pro meu cliente agora bjs axé e muito dinheiro afinal é pra isso que a gente veio aqui ganhar dinheiro não pra agradar ninguém quem quer paga é simples assim porque você tá brincando por algo que não diz a respeito a você ?
Isplati li se otić?Vivi (nekad Adri) je u Mostaru, a s njom je i koleginica ova Ayyla.
preskocis i ne citas jednostavnoZamisli 2 cure na forumu koji je namjenjen za muškarce se svadjaju, stvarno ukinut što prije treba ovo sranje i ne čitat ga i ostat koliko-toliko pametan
Javi joj se na Insta ili FB sto ce ti broj ako riba radiIma li iko od Mostaraca novi broj od Anele Coric???
Nece niko da te cipr pa ovde visisVamos gozar amores ??
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|