Amel_Sarajevo
Member
Koliko ima godina Aida iz S.Kolonije?Ima aida s.kolonia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ima godina Aida iz S.Kolonije?Ima aida s.kolonia.
Vidi idiota..A sta mislis o tome da nam popusite kurac i ti i ona, i jos da vi nama platite po 50KM? Jel ti se svidja ta opcija? Aaaa kladionicaru??
Krocim ti u mater sa xbonomVidi idiota..
Pa konju ne smiješ pozvati curu..O jadna vam majka seljačka...Ne smijete krociti u Medjugorije.
Pisano vam niste nista odgovoriliĆao drugari, večeras sam u Banjaluci sa kolegicom, bićemo dostupne do 1/2 iza ponoći
Nudimo Vam oral i klasiku seks, ili trojku sa obe.
Poziv ili whatsapp porukom za informacije i fotografije na broj 062898407
ima li broj ili?Mini je najbolja od svih cura na forumu trenutno.
Lak dogovor
Higijena
Diskrecija
Usluga
Komunikacija
Izgled
SVE JE 10+
Domaće ili?Netko mostar nesto hitnooo
Ako ima domace bilo bi superDomaće ili?
Banja Luka petak i subota (11.10 -12.10)
066-141-783 whatsapp
#crnka
Narkomanski kladioničari, popuši svoj kurac ili mjesto od njega. Te fore su prolazile prije 10 godina...ako ti treba za šut ili kladionicu, ...radi. Crnka od svake feninige, koju na takav način zaradio. Mene takvi ko ti nisu nikad zajebali...ovo pišem za druge.Pozz društvo, ako netko traži masažu ručno ili oral, bio sam sa jednom neki dan..Samo je u Medjugorje, nema smještaj , mislim ima svoj ali ne radi tamo .Simpatična, ne gleda na vrijeme, ne radi gola, mogao sam dirati preko te erotske odjeće..150 km, plus neki smještaj..Samo ne smatrate ako nećete..Ova ne radi sa agresivnim, pretilnim , tako da traži neku fotku..Mrsavija, 174, slatka i prirodna, što ja volim..Kontakt 063847581..Ne koristi ovaj Viber ali ako ste ok, da vam drugi Viber..
Narkomanski kladioničari, popuši svoj kurac ili mjesto od njega. Te fore su prolazile prije 10 godina...ako ti treba za šut ili kladionicu, ...radi. Crnka od svake feninige, koju na takav način zaradio. Mene takvi ko ti nisu nikad zajebali...ovo pišem za druge.Pozz društvo, ako netko traži masažu ručno ili oral, bio sam sa jednom neki dan..Samo je u Medjugorje, nema smještaj , mislim ima svoj ali ne radi tamo .Simpatična, ne gleda na vrijeme, ne radi gola, mogao sam dirati preko te erotske odjeće..150 km, plus neki smještaj..Samo ne smatrate ako nećete..Ova ne radi sa agresivnim, pretilnim , tako da traži neku fotku..Mrsavija, 174, slatka i prirodna, što ja volim..Kontakt 063847581..Ne koristi ovaj Viber ali ako ste ok, da vam drugi Viber..
Što se prije pomiriš sa tim lakše će ti biti. Pamet u glavu idući put.cao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
A jel moze policija da nadje preko broja telefona da prijavim ?Što se prije pomiriš sa tim lakše će ti biti. Pamet u glavu idući put.
Jer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?Što se prije pomiriš sa tim lakše će ti biti. Pamet u glavu idući put.
Nisi ni prvi a bome ni zadnji. Kakva crna policijaJer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?
Nisi ni prvi a bome ni zadnji. Kakva crna policijaJer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|