Trebaju ti svakakoOnda mi meni trebale minimalno 3 sekretarice u smjenama po 8h
Salu na stranu ja se ne javljam na pozive samo wap
#Sofija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebaju ti svakakoOnda mi meni trebale minimalno 3 sekretarice u smjenama po 8h
Salu na stranu ja se ne javljam na pozive samo wap
#Sofija
Ne mozes ali ako vidis da to nije to tijelo izadjes. Narocito lagano skontat ako ima tetovazu ili nestoPa
Pa opet ne mozes znati jel ona sa slike dok ne odes i ne vidis je.
Moze ti poslati bilo ciju sliku..
Niko na kurve lafe ne daje od plate.Dati 350€ za neku koja je puna silikona i operacija gdje ja što sma vidio jedino joj je možda kosa prirodna je meni suludo, a inače ne bi dao toliko pare za neku prostitutku da se ja zadovoljim 30 minuta, a i pitanje je da li bi toliko ostao možda bi te van izbacila nakon 15 minuta kada završiš o tome je smešno diskutovat uopće, mislim svak ima svoj ukus, ali siguran sam da se može naći veoma dobra cura za dosta manje pare, ja onoj Mallory ne bi dao ni 150€, možete vi sad meni pričat šta želite, ko god dodje od strankinja kod nas sa većom uslugom od 200€ treba nogom nabit nazad odakle je i došla, prosječna plata u BiH 1000KM, mi na kurve dajemo 700KM, o čem pričamo ovdje mi, Crystal je bila 100€ dok je bila u BiH pa šta joj je falilo?, apsolutno bez mane, više cijenite svoje pare
Štobi rekli,na njoj sve vještačko, samo prirodno glupaDati 350€ za neku koja je puna silikona i operacija gdje ja što sma vidio jedino joj je možda kosa prirodna je meni suludo, a inače ne bi dao toliko pare za neku prostitutku da se ja zadovoljim 30 minuta, a i pitanje je da li bi toliko ostao možda bi te van izbacila nakon 15 minuta kada završiš o tome je smešno diskutovat uopće, mislim svak ima svoj ukus, ali siguran sam da se može naći veoma dobra cura za dosta manje pare, ja onoj Mallory ne bi dao ni 150€, možete vi sad meni pričat šta želite, ko god dodje od strankinja kod nas sa većom uslugom od 200€ treba nogom nabit nazad odakle je i došla, prosječna plata u BiH 1000KM, mi na kurve dajemo 700KM, o čem pričamo ovdje mi, Crystal je bila 100€ dok je bila u BiH pa šta joj je falilo?, apsolutno bez mane, više cijenite svoje pare
Jeli to toliko teško pogledati komentar koji je covjek napisao danas nego treba na tacni serviranoTuzla nesto veceras ?
Do kad si tu ?Tuzlaci jutro..cura trazi druzenje u vasem gradu sa muskarcima koji znaju sta hoce..kontakt na broj 063952659...poziv...
Jel ko bio, kakva je, jel zna posao, da ne bude bacanje para bezveze, hvala unaprijed..063952659...kontakt za Tuzlu...cura veceras...smo poziv...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|