Jos kad bi mogao se javiti u pp.. ne mogu ti poslati porukuNe znam javi se u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos kad bi mogao se javiti u pp.. ne mogu ti poslati porukuNe znam javi se u pp
nisi vala ni dobra, ko kravurina nekaNaravno,sta imas da me pitas pored 15 slika,moze li jos koja,i nisam na pijaci da se cjenkam.Takvi odmah na block.
A ti zdepasti peder radis u Solani ha ha ime ti pravo znam bjezis kad vidis zenu,pa poslije placas u liftu oj ko mi kaze ha hanisi vala ni dobra, ko kravurina neka
Hoces da ti stavim i fejs sliku i sve nek narod vidi koji si propali jebacnisi vala ni dobra, ko kravurina neka
Sto me onda molis u privatne prepiske nego klosaru jedan para nemas takvi i govore o nekom ha ha al me nasmijanisi vala ni dobra, ko kravurina neka
Jesi ti u Sarajevu?Sto me onda molis u privatne prepiske nego klosaru jedan para nemas takvi i govore o nekom ha ha al me nasmija
NeJesi ti u Sarajevu?
Moze pp kontaktAko ko zeli kontakt dobre djevojke, trenutno u Doboju. Javite se u pp. Samo ozbiljni.
Znači dao si danas 300 maraka za konobaricu iz Draksenića? Pa to ljudi jebu za dž.A jesi skroman, pa sto nisi bar napisao jos hoces plavusu sa velikim sisama, ili crnku sa velikom guzom?
Druze 300 maraka je Snjeza koja je ranga konobarice iz Draksenića, i to trudi se bas(bio danas).
Ma kada mi je rekla cijenu samo se zahvalio i pozdravio kada me uzela napadat nesto valjda imam pravo na to da vidim hoću li ili neću, precjenjena si i zdravo sta mi koji qrac imas srat, mogu misliti kakva je to tek kalaštura uživo nebi mi se mogao ni dici na tako odvratno ponašanje.Druze ti si odma znao da neces ici kod nje![]()
A ti mi Nikobitan ovde pa tako i jesi bas,za tebe su sve debele i kurve kad više nemaš pristup zato odjebi pričaš glupostinisi vala ni dobra, ko kravurina neka
Laz
Trebaju ti svakakoOnda mi meni trebale minimalno 3 sekretarice u smjenama po 8h
Salu na stranu ja se ne javljam na pozive samo wap
#Sofija![]()
Ne mozes ali ako vidis da to nije to tijelo izadjes. Narocito lagano skontat ako ima tetovazu ili nestoPa
Pa opet ne mozes znati jel ona sa slike dok ne odes i ne vidis je.
Moze ti poslati bilo ciju sliku..
Niko na kurve lafe ne daje od plate.Dati 350€ za neku koja je puna silikona i operacija gdje ja što sma vidio jedino joj je možda kosa prirodna je meni suludo, a inače ne bi dao toliko pare za neku prostitutku da se ja zadovoljim 30 minuta, a i pitanje je da li bi toliko ostao možda bi te van izbacila nakon 15 minuta kada završiš o tome je smešno diskutovat uopće, mislim svak ima svoj ukus, ali siguran sam da se može naći veoma dobra cura za dosta manje pare, ja onoj Mallory ne bi dao ni 150€, možete vi sad meni pričat šta želite, ko god dodje od strankinja kod nas sa većom uslugom od 200€ treba nogom nabit nazad odakle je i došla, prosječna plata u BiH 1000KM, mi na kurve dajemo 700KM, o čem pričamo ovdje mi, Crystal je bila 100€ dok je bila u BiH pa šta joj je falilo?, apsolutno bez mane, više cijenite svoje pare![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|