Cosa Nostra
Member
Banja Luka Sofija stize utorak i srijedu! (10.09-11.09)
065052735 whatsapp
#Sofija
065052735 whatsapp
#Sofija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ta carobna sto je hvaleBanja Luka Sofija stize utorak i srijedu! (10.09-11.09)
065052735 whatsapp
#Sofija
Nema to veze za srecom, jednostavno rade 3 sata dnevno pa koga zapadne.Opet..nemam strece..zadnja 3 dolaka nikako nism bio u bl....lakse cu izgleda dobiti bingo...na lotu
Glavu gore!Ma kad se čovek rodi na pravom mestu i u pravo vreme...ima sigurno kvalitetni zivot...i srecni...jbga
Pozdrav raji ako zelite da se stvarno dobro provedete za svoj novac od srca preporucujem Adisu iz Zenice. Cijena jest visoka ali jedina iskrena i postena koja ne trazi ni rezervaciju ni bon.. Danas sam bio smjestaj ima fantastican, ljepa tijelo savrseno, komunikativna, ne brza i trudi se da odradi svoje posteno.. U sarajsvu nazalost vise nema takvih. Kod.koje god sam otisao samo ceka da se istreses j odes. A o smjestajima da ne pricam. Istina da sam cekao 2 dana na termin ali sad znam i zasto. Da bogdom u sarajevu ima takva bio bih cesci gost ovako nisam u stanju zbog posla cestk da odem iz sarajeva. Pozdrav svima..
Ima li neki kafic koji drzi kurve u bihacu..
Monika, bila je dugo vremena na smokvi. Da li je tamo još ima ne znam, bio je čak i neki video kako joj pišaju u usta u nekakvom hotelu.Ko je ova
Ima ćifuta Mostarskih na svakom ćoškuIma li u Mostaru išta za sutra? Samo provjereno molim!
imam, javi se u p.p.Imam broj. Imaš li ti broj od neke druge Mostarske ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|