joleeeeeep
New member
Ima li igdje slika hercegovkeHaha pa bolan imas li ti oci u sta gledas jadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li igdje slika hercegovkeHaha pa bolan imas li ti oci u sta gledas jadan
Kad je svi hvale, ja neću. Tražio joj da obuče nešto što me loži, nije ništa odgovorila. Vidim da ima posla i previše, pa joj ja ne trebam. Morao sam ponovo otići kod male sa Stupa da izliječim tuguKad je svi hvale, moram i ja. Jutros sam bio kod Sofije, djevojka je za 10. Jako lijepa, zgodna i toliko opuštena. O pušenju da ne pričam Ko ode sigurno se neće pokajati
Prijavite policiji.UPOZORENJE!!! U Sarajevu, Safvet-bega Bašagića 109, oglasava neka plavusa, salje puno slika, dosadna i navaljuje da se dogovoris za termin, ima svodnika koji prijeti sa pistoljem za pare da predas.
Opaaa koji grad?Pozdrav djecaci
Neke od vas poznajem,neke cu nadam se uskoro,uglavnom zelim da vas pozdravim i da ostavim svoj broj pa se javite +386 71 225 313
Momacke ? Ili ostavljas broj generalnoWhatsApp +38671225313
Neko da napise recenziju?Pozdrav djecaci
Neke od vas poznajem,neke cu nadam se uskoro,uglavnom zelim da vas pozdravim i da ostavim svoj broj pa se javite +386 71 225 313
Dolazi samo u hotel, 150 eura sve osim analaNeko da napise recenziju?
Ili motel da ne shvatite pogresno. Ili vas smjestajDolazi samo u hotel, 150 eura sve osim anala
Ja samo takve i trazim, da ih ugostim kako bog zapovijeda u stanu naravnoIli motel da ne shvatite pogresno. Ili vas smjestaj
Realna cijena je 80 eura i da te se pocasti sa 100, precijenjeno 150 iskreno, ali eto, ko voli nek izvoli. Sofija i ona mala sa Stupa su rakete, pa sz po 150 KM što je realna cijena, ovo je baš precijenjenoIli motel da ne shvatite pogresno. Ili vas smjestaj
Jbg jarane nije ti ovo emisija ispuni mi zeljuKad je svi hvale, ja neću. Tražio joj da obuče nešto što me loži, nije ništa odgovorila. Vidim da ima posla i previše, pa joj ja ne trebam. Morao sam ponovo otići kod male sa Stupa da izliječim tugu
Realna cijena je 80 eura i da te se pocasti sa 100, precijenjeno 150 iskreno, ali eto, ko voli nek izvoli. Sofija i ona mala sa Stupa su rakete, pa sz po 150 KM što je realna cijena, ovo je baš precijenjen
Realna cijena je 80 eura i da te se pocasti sa 100, precijenjeno 150 iskreno, ali eto, ko voli nek izvoli. Sofija i ona mala sa Stupa su rakete, pa sz po 150 KM što je realna cijena, ovo je baš precijenjeno
Bio sam ja ljubavi s tobom, znam sta je u pitanju, imam svoj stan, mogu platiti i motel, meni nije problem placati i po 500 KM, ali kad vrijedi. Mozda ovdje ima cura koje ce se prepoznati , koje su sa mnom provodile po 4-5 dana, platio sam im za svaki sat, ali je vrijedilo. Ne volim samo kad mi neko vrijedja inteligenciju necim sto ne vrijedi toliko, tebi svaka cast ako mozes naci nekog ko ce izdvojoti 300 maraka za tebe, a za te pare moze da kara Anu i Sofiju koje su ajmo reci priblizno i sa kojima sam radio trojke, tako da… Nemas se sta ljutit, ja svoje kazem, ko voli neki izvoli.Jesi li mene ikad vidio? Nisi . Svakom svacije ja radim vec neko vrijeme i nikad nisam imala problema sa cijenom niti smjestajem. Zasto je puno ljudima dati 30-40km za sobu u nekom motelu? Odma krece vrijedjanje.I kukate jad udjete u prljav stan,onda vi koji imate zene neko vas lako moze snimiti ucjenjivati i ostalo,neki momci da vas opljackaju svega ima.Ili da date svoju adresu pa vas neka narkomanka opljacka,kukate uvijek na nesto a ne date 30km za sobu negdje i ko gospodin udjes izadjes,sto se cjene tice ja poprilicno dugo radim i poznajem vas i pola vas moze platiti samo narkomanke i one ciganke a ocekujete seks bombu koja je pritome i ljubazna a kad cujete 300km userete se.idi onda u svrakino i imas za 50 . Eto toliko,odavno vec imam zelju da napisem nesto ovako
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|