Nije ovo EhlimanaJeli to ona Elhimana sto je bijezala kad uzme lovu ili ti pokrade sve ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ovo EhlimanaJeli to ona Elhimana sto je bijezala kad uzme lovu ili ti pokrade sve ?
Moze brojCura je raja i dobro radi ali to su profi masaze.Bio sam i ja.
Ne radi erotske.
Nisam bio, cuo se sa njom, nekako mi se ne cini ok. Bi pa ne bi. Da ne naletishttps://cityoflove.com/profile/706329/663856 neko iskustvo? Hvalaa
Loša totalno ima 10 profila.Nisam bio, cuo se sa njom, nekako mi se ne cini ok. Bi pa ne bi. Da ne naletis
Ima li igdje slika hercegovkeHaha pa bolan imas li ti oci u sta gledas jadan
Kad je svi hvale, ja neću. Tražio joj da obuče nešto što me loži, nije ništa odgovorila. Vidim da ima posla i previše, pa joj ja ne trebam. Morao sam ponovo otići kod male sa Stupa da izliječim tuguKad je svi hvale, moram i ja. Jutros sam bio kod Sofije, djevojka je za 10. Jako lijepa, zgodna i toliko opuštena. O pušenju da ne pričam Ko ode sigurno se neće pokajati
Prijavite policiji.UPOZORENJE!!! U Sarajevu, Safvet-bega Bašagića 109, oglasava neka plavusa, salje puno slika, dosadna i navaljuje da se dogovoris za termin, ima svodnika koji prijeti sa pistoljem za pare da predas.
Opaaa koji grad?Pozdrav djecaci
Neke od vas poznajem,neke cu nadam se uskoro,uglavnom zelim da vas pozdravim i da ostavim svoj broj pa se javite +386 71 225 313
Momacke ? Ili ostavljas broj generalnoWhatsApp +38671225313
Neko da napise recenziju?Pozdrav djecaci
Neke od vas poznajem,neke cu nadam se uskoro,uglavnom zelim da vas pozdravim i da ostavim svoj broj pa se javite +386 71 225 313
Dolazi samo u hotel, 150 eura sve osim analaNeko da napise recenziju?
Ili motel da ne shvatite pogresno. Ili vas smjestajDolazi samo u hotel, 150 eura sve osim anala
Ja samo takve i trazim, da ih ugostim kako bog zapovijeda u stanu naravnoIli motel da ne shvatite pogresno. Ili vas smjestaj
Realna cijena je 80 eura i da te se pocasti sa 100, precijenjeno 150 iskreno, ali eto, ko voli nek izvoli. Sofija i ona mala sa Stupa su rakete, pa sz po 150 KM što je realna cijena, ovo je baš precijenjenoIli motel da ne shvatite pogresno. Ili vas smjestaj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|