BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Imaju 2 cure iz sarajeva rade sex obe cure rade perfektno i sve preporuke ko bude isao za sarajevo.
0644495301 ili 0644495301
I registrirao si se samo da nam to kažeš?
Još si javno napisao broj i da traže pola xbon, sigurno si se zavalio na kvalifikacijama za ligu prvaka, reci pošteno je li te oborio Galatasaray kao i mene?
Onda ti je palo na pamet idem kupiti karticu, registrirat se na forum i u startu napisao da traže pola xbon, jer nek se trojica zajebu i pošalju xbon, u nadi da će nešto pojebat imat ćeš novca da i večeras odigraš kladionicu.
Sve u svemu nije loš pokušaj, ali već provaljena fora, ps igraj Beškiktaša danas dvicu.
Lp

I registrirao si se samo da nam to kažeš?
Još si javno napisao broj i da traže pola xbon, sigurno si se zavalio na kvalifikacijama za ligu prvaka, reci pošteno je li te oborio Galatasaray kao i mene?
Onda ti je palo na pamet idem kupiti karticu, registrirat se na forum i u startu napisao da traže pola xbon, jer nek se trojica zajebu i pošalju xbon, u nadi da će nešto pojebat imat ćeš novca da i večeras odigraš kladionicu.
Sve u svemu nije loš pokušaj, ali već provaljena fora, ps igraj Beškiktaša danas dvicu.
Lp
Pokušaj dobar za amatere...nažalost takvih ima puno. Sama pomisao na X bon, ko danas popisi tu foru, ne treba ga zaliti. Bolje da krepa kad je glup...

Bio danas kod Sofije. Znaci sve preporuke od mene. Cura je top model bez imalo pretjerivanja. Cista desetka. Mlada, lijepa, prijatna i komunikativna, tijelo savrseno. Dogovor je bio bukvalno u 3 poruke.

Ko nije bio preporucujem nece se pokajati :cool:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh