FK_Buranija
New member
Teco izgleda da nema ništa. Čekam i ja vec cijelo vrijeme.Poz
neki kontakt za Doboj ili Tuzlu danas mi treba
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teco izgleda da nema ništa. Čekam i ja vec cijelo vrijeme.Poz
neki kontakt za Doboj ili Tuzlu danas mi treba
Hvala
150 čegaVeceras sam guzio Anu u Mostaru. Sve preporuke. Mlaada, lijepa, prijatna guza malo veca, ima malo stomacica. Nudi klasiku pusing i seks sve sa kondomom 150. Preporuke
066/141-783
Ko si ba ti?Veceras lukavica, ko zeli nek se javi!![]()
Ako je ona mini sa city of love sto je bila u lukavici bezveze je…Ko si ba ti?
Kaemova150 čega
Gdje se nalazišKaemova
Falite me moja usta, kada nece niko drugiVeceras sam guzio Anu u Mostaru. Sve preporuke. Mlaada, lijepa, prijatna guza malo veca, ima malo stomacica. Nudi klasiku pusing i seks sve sa kondomom 150. Preporuke
066/141-783
Ima li nekih slika možda?Nema se tu sta porediti
Ana Crnka pa milion mjesta prazno pa niko vise![]()
Treba je zaista vrh. Ne treba ti slika.Ima li nekih slika možda?
Objektivno, i ovo je samo za Sarajevo, najbolje su ti Crnka, Sofija i malena sa Stupa. Sve tri prepicke, prelijepe i prezgodne i sve su ista cijena, 300 kermi sat (sem ako Crnka i Sofi nisu digle/spustile, nisam bio od Novembra kod ijedne). Imas i starku iz Otesa ako volis 60+ i prejeftinu picku od 50 keka (super zena za popricati, pametna i svasta prozivjela ali je antique pa nekad ga je bolje u ruku uzetiDesetine stranica sam pročitao, a nigdje konkretnih informacija, da mi ostali imamo neku predstavu ko su ovde top djevojke za provod?
Ova je dobra, ova nije...
Dajte vi što ste bili sa više djevojaka napravite neku listu gdje ćete ih poredati od najbolje do najgore.
Ali objektivne ocjene, a ne da im se u šupak uvlačite ne bi li vam spustile cijenu sljedeći put...![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|