Boris91
Member
Prvo, velika je greška da se toliko zbližavaš sa djevojkom koja nudi usluge, znači ideš joj samo zbog seksualne usluge, platiš i doviđenja. Ukoliko joj otkriješ previše privatnih ličnih stvari, ona uvijek može da zloupotrijebi protiv tebe, tako da ti možeš uvijek da izgubiš zbog nje, što ti sada i jeste slučaj. Drugo, ono što ti sada trebaš postupiti prema njoj, je da joj uzvratiš istom mjerom, što čisto sumnjam, jer ne vjerujem da ti jeste otkrivala puno privatnih stvari o sebi, a ukoliko jeste, ti onda imaš isto oružje protiv nje, tako da screenuj i ti njene poruke pa pošalji nekome njenome, čisto i pošteno.Pozdrav svim članovima foruma.
Član sam dugo, doduše ne pod ovim imenom i rijetko komentarišem bilo koga. Volio bih vas pitati da li se nekome desilo da koristi usluge domaće djevojke i nakon izvjesnog vremena saznate sve jedno o drugome. Ja nikad o njoj nisam otkrio ništa i smatram da je diskrecija stvar koju bi trebalo strogo poštovati. Međutim ta djevojka meni uradi sasvim suprotno bez da je imala jak razlog za to. Skrinovala moje poruke i poslala ih osobi koja je meni bitna i do koje mi je stalo. Napravila mi baš problem i povrijedila osobu koja je jako teško to podnijela. Vidio sam da ovdje pojedini isto tako za neke djevojke otkrivaju njihove privatne stvari,poput ima djecu pa ona se zove tako i tako i slično. Šta mislite kako bih ja sad trebao postupiti prema njoj?