Neiskusan1991
Well-known member
I još da mu daš 100e da može struju platitPrva recenica je bila “da dođem 52 mn vožnje od tuzle, POKUPIM NJEGA I VOZIM GA U ATM pa posle ga vozim kući i sve to za 200e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I još da mu daš 100e da može struju platitPrva recenica je bila “da dođem 52 mn vožnje od tuzle, POKUPIM NJEGA I VOZIM GA U ATM pa posle ga vozim kući i sve to za 200e
Jesi Mirza?Moguce..nego sam vidio novi broj i pokusao da dogovorim sastanak. Ne znam sto sam ikako i blokiran bio al eto probao opet nisam uspio i ok..pozz
Nisu mi jasni likovi, izgubit ćemo ovakvu sestru i neće više ovdje raditi zbog bosanskog krkanluka.Slažem se, tu pre neki dan jedan tražio od mene da dođem od njega u PM
pa veruj mi oni bi i za 50km u Bužim otišli da se guze
Jesam..Jesi Mirza?
Hahah...moguce da jesam..al nikad nisam nista agresivno uradio niti neplatio il tako nesto..pitao sam to jer sam racunao kao pola sata a uplatio sat..djevojka rekla ne moze i na tome ostalo. Ako ima tih negativnih recenzija je jer su te agencije bezobrazne i jer stalno prikazuju lazne djevojke. Bio sam npr kod ove Tonye vise puta i sve regularno...a eto i tebi prilike da zaradis za 2 minute XDU FEBRUARU 23 MIRZA JE BIO KOD NEKE RUSKINKE, TRAŽIO DA MU VRATI POLA NOVCA JER JE SVRŠIO ZA 2 MINUTA
Sarajevski junak
Dobro nije tražio da mu pomogneš da složi drva, onako umjesto predigrePrva recenica je bila “da dođem 52 mn vožnje od tuzle, POKUPIM NJEGA I VOZIM GA U ATM pa posle ga vozim kući i sve to za 200e
Hudnik hahaPrva recenica je bila “da dođem 52 mn vožnje od tuzle, POKUPIM NJEGA I VOZIM GA U ATM pa posle ga vozim kući i sve to za 200e
Sigurno pitarU FEBRUARU 23 MIRZA JE BIO KOD NEKE RUSKINKE, TRAŽIO DA MU VRATI POLA NOVCA JER JE SVRŠIO ZA 2 MINUTA
Sarajevski junak
Nemoj tako ima i dobrih ljudi u bosni zna crystal@Crystal draga moja, kada se životinje ponašaju ko ljudi to je basna, a kada se ljudi ponašaju ko životinje to je Bosna
Čisto da znaš sa kim imaš posla![]()
Sa drvima radi RivasDobro nije tražio da mu pomogneš da složi drva, onako umjesto predigre![]()
Dobro da nije trazio na veresijuPrva recenica je bila “da dođem 52 mn vožnje od tuzle, POKUPIM NJEGA I VOZIM GA U ATM pa posle ga vozim kući i sve to za 200e
Pa skoro i da trazeDobro da nije trazio na veresiju![]()
I zdrkao sam sebi lepo pa i novac uštedioPa skoro i da traze
Vidis da traze ciganke za jebavat
Neke masaze sa drkicom
Nmg da vjerujem
Haj da nemas ruke pa bih shvatio ali da te neko fol istrlja i onda ti izdrka ne kontam to
Valjda jeftinije pa eto nadaju se i picke dobiti haha![]()
Pa ja brate sta me ima trljat i drkat miI zdrkao sam sebi lepo pa i novac uštedio![]()
U pripizdini nije vec strogi centar sto sam joj i naglasio a sve da je i u pripizdini opet uzima pare plus taxi za dolazak i odlazak, u većem sam ja sranju elem sto uzimam hotel u svom gradu pored kuće i stana dodatni trošak jer ravaku neće u apartmane vec luksuzne hotele, a sta ako se ne pojavi ili dodje neki gabor skroz druga osoba sto je čest slučaj pare od hotela ne mogu vratiti a gabora vratim sa vrata.Ja isto poznajem jednu koja radi outcall samo u hotelu.
Možda vama djeluje malo čudno, ali stavite se vi na njezinu poziciju, bi li vi došli nekome u privatnu kuću, još ako je u nekoj pripizdini?
Mislim da bi vas mali broj došao, još uzmite u obzir da je u stranoj državi i da je došla ovdje zaraditi.
Ne vidim ništa čudno što je tražila od tebe da uzmeš hotelsku sobu, čak mi je to sasvim normalnu s obzirom da te nikad nije vidjela i ne zna što može očekivati od tebe, a hotel je u svakom slučaju sigurniji od privatne kuće.
Ali opet kažem, sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa
Nemoj što zamjeriti, šaljem prijateljski pozdrav.
Do čitanja![]()
E jedino u tom slučaju ostaje ti da sam sebi izmasiras kurac hahaU pripizdini nije vec strogi centar sto sam joj i naglasio a sve da je i u pripizdini opet uzima pare plus taxi za dolazak i odlazak, u većem sam ja sranju elem sto uzimam hotel u svom gradu pored kuće i stana dodatni trošak jer ravaku neće u apartmane vec luksuzne hotele, a sta ako se ne pojavi ili dodje neki gabor skroz druga osoba sto je čest slučaj pare od hotela ne mogu vratiti a gabora vratim sa vrata.
U pripizdini nije vec strogi centar sto sam joj i naglasio a sve da je i u pripizdini opet uzima pare plus taxi za dolazak i odlazak, u većem sam ja sranju elem sto uzimam hotel u svom gradu pored kuće i stana dodatni trošak jer ravaku neće u apartmane vec luksuzne hotele, a sta ako se ne pojavi ili dodje neki gabor skroz druga osoba sto je čest slučaj pare od
Stari moj, ćeif je uvijek bio skup. A pogotovo ovaj ćeif....Bolje da platiš prevoz i hotelsku sobu jednom nego alimentaciju i advokata godinamaU pripizdini nije vec strogi centar sto sam joj i naglasio a sve da je i u pripizdini opet uzima pare plus taxi za dolazak i odlazak, u većem sam ja sranju elem sto uzimam hotel u svom gradu pored kuće i stana dodatni trošak jer ravaku neće u apartmane vec luksuzne hotele, a sta ako se ne pojavi ili dodje neki gabor skroz druga osoba sto je čest slučaj pare od hotela ne mogu vratiti a gabora vratim sa vrata.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|