Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje jarane da je oženiš, nećeš ti to izdržatiEvo opet nesto da napisem
Bio sam i danas sa Crystal,malo mi bilo sinoc
Dogavaram se sa njom da dodjem u Brcko a ona mi predlozi da ona dodje u Bijeljinu da izadje malo iz stana i da se malo provoza.
Ja normalno prihvatim.
Pa ovo je onda jedinstvena prilika da im se svi lijepo ovdje najebemo mile majke, bez da nam mogu bilo šta!Forumasi da vas brzo obavjestim i nestanem. Dobio sam informaciju da ovaj forum i topic vezano za BiH uveliko cesljaju domace agencije, MUPovi oba entiteta, a narucito Sipa. Bez medija se sve odvija, kao da se ne dize prasina, a palo je do sada kao bruku ljudi, kako klijenata tako i "ponudjacica". Iz prve je ruke info, pa kako god ko hoce neka shvati. Moglo bi se nadrljati dobro. Poz.
i koga treba da boli k. za cesljanje, kao da dosad nisu cesljaliForumasi da vas brzo obavjestim i nestanem. Dobio sam informaciju da ovaj forum i topic vezano za BiH uveliko cesljaju domace agencije, MUPovi oba entiteta, a narucito Sipa. Bez medija se sve odvija, kao da se ne dize prasina, a palo je do sada kao bruku ljudi, kako klijenata tako i "ponudjacica". Iz prve je ruke info, pa kako god ko hoce neka shvati. Moglo bi se nadrljati dobro. Poz.
Druze, ovo je javni forum gdje se otvoreno prica o kurvanju. Nema ovdje nikakvog "cesljanja" ili slicno. Bukvalno pisemo koliko koja kosta i sta radi.Forumasi da vas brzo obavjestim i nestanem. Dobio sam informaciju da ovaj forum i topic vezano za BiH uveliko cesljaju domace agencije, MUPovi oba entiteta, a narucito Sipa. Bez medija se sve odvija, kao da se ne dize prasina, a palo je do sada kao bruku ljudi, kako klijenata tako i "ponudjacica". Iz prve je ruke info, pa kako god ko hoce neka shvati. Moglo bi se nadrljati dobro. Poz.
Ti odgovaraš svemu navedenomOvaj topic je skup latentnih manijaka, drkadžija i seksualno frustriranih paćenika! Ne svi, ali većina jeste.
Počneš čitati i ne bude ti dobro od proliferacije idiotizma![]()
Šprda se ona inače sa klijentima tj piše dečku o nama i šprda seova Crystal se šprda s vama
Nisi mi klijent, i nikad nećeš bitiŠprda se ona inače sa klijentima tj piše dečku o nama i šprda se
Javi se u ppDa li neko ima broj od ove milf iz Osijeka??
Imaš nekog tipa iz Tuzle što ti dolazi, tip ima problem sa potencijom, pa ti ga šprdašNisi mi klijent, i nikad nećeš biti
Zgodna crna hercegovka.
Danas do 22:00, bit cu u Lukavici.
Svi dogovori na whats up, na broj: 063-952-659
![]()
A da objasniš kako praviš watsap naloge, sa slikom i imenom cure? I da svako malo napraviš drugi profil ovde i tražiš 150 KM za broj?Ima li ovdje kakav admin
Uznemirava me rampad12
Prvo trazi brojeve a kasnije pise nepovezanosti neke nije dobar.
moze li se kako blokirati ovdje
Jesi se to prepao mupovaca hahaDa li neko zna kako mogu izbrisati profil ovdje,jer ne mogu nikako da pronadjem opciju obrisi nalog ili tako nesto slicno,hvala unaprijed.
Druze,ovdje na ovom jebenom forumu svaki dan isti sadrzaj citam svadje i prepirke izmedju clanova foruma i vise mi ga je preko glave tako da zelim da izbrisem profilJesi se to prepao mupovaca haha![]()
Pa nemoj više da posjećuješ forum, izloguj se i to je to. Šta ti je to problem odradit?Druze,ovdje na ovom jebenom forumu svaki dan isti sadrzaj citam svadje i prepirke izmedju clanova foruma i vise mi ga je preko glave tako da zelim da izbrisem profil
Nema toliko mozgaPa nemoj više da posjećuješ forum, izloguj se i to je to. Šta ti je to problem odradit?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|