Moj Ivane, pobratime mioDebela, visoka oko 170 a u njoj kaže 90 kg, ja joj počeo razmicat guzove nikako do šupka doći, odustao, vratila mi pare![]()
Jesi l' skoro negdje umočio

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj Ivane, pobratime mioDebela, visoka oko 170 a u njoj kaže 90 kg, ja joj počeo razmicat guzove nikako do šupka doći, odustao, vratila mi pare![]()
Kupi bič, i opremu za vezanje, veži ga i izbičuj, oboje zadovoljniTo sto ti vrijedjas samo govori o tebidosao ovde vrijedjat , dodji do mene pa reci sta imas a nemoj mi ovde mudo da glumis. Moram te iskulirati vec si dosadan
![]()
Zamrla Gradiška skrozMože gradiska
Hahahaha pa kad necu da jebem svasta kao i ti ti bi gurnuo u golfov znak kad zagusti. A ti povremeno si "Active member" na kurvanjskom forumu hahahahah druze pa ti staz imas ovdje, jos vidi za beneficirani da lakse proguras to sto si zaostao. Ja do sad ako hoces da ti navedem sve sto sma jebo moze u inbox ali bolje ne ima tuHaahhahaahhaha druze da imas para vidio bi se sa nekom a ne trazio slice i cijenkao se. A ovde povremeno raskrinkam te male miševe poput tebe.. Ti mene ne mozes uvrijediti tim manipulatorskim forama.
LagaaManipulator.
Jel' sa oglasaIma jos jedna crnka u Tz 062663419
200KM/h, ispod 200 nećeIma jos jedna crnka u Tz 062663419
Radi ova navodno, vrti se ovaj broj i po oglasima, nije problem ni 200 KM al da odradi posao kako treba, da bude sve full, a ne da gleda kako da se obuče i da te ispali napolje..200KM/h, ispod 200 neće
Da, budi napredan jbt, to su prave žene, kakvo je žensko bez kurcaJe l stvarno neko traži transice da jebe?
Imal sta u BroduImam gradiska
Uvjek se neko nadje da ocrni samnom je ostala vise od sat vremena tako da stvarno ne znam dobio sam broj po preporuci i ja sam zadovoljan
ahaaamUvjek se neko nadje da ocrni samnom je ostala vise od sat vremena tako da stvarno ne znam dobio sam broj po preporuci i ja sam zadovoljan
pa daj mami, sestri.. gdje mene nadjeGle ovoga jes pametan, bome si ti zagorio kao kaubojska tava, budi miran mozda ti dam da popusis![]()
A ima čovjek gay fantazijepa daj mami, sestri.. gdje mene nadje
Ma boli te pičkaUtorak od 19h do 22h
066-141-783
Ovi debili sto misle da su zanimljivi ako dogovore termin pa ispale, ja uvijek zamjenu nadjem tako da ne moze mi propasti termin a i ne mozete vi pisati i ispaljivati koliko ja mogu cekati
#crnka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |