BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Izgleda da se pičke samo meni javljaju danas
Sestro kultutno joj se jučer u 17 javio, poslao joj da sam vidio da je u Mostaru i ima li slobodnih termina.
Vraća za 3 sata poruku sa cjenikom, vratim na to kad mi odgovara i od 20h sinoć nema odgovora.
Ne kontam, svega mi, pa jbt platit ću, ne prosim džaba pičke kao neki ovdje.
Sa tobom je bio baš lak i jednostavan dogovor, ako opet dolazila u Mostar obavezno dolazim i nosim litar rakije :ROFLMAO:

S s obzirom da mi se javili dotični, ja molim Ivana da me oprosti jer nisam udpela da se zadovoljim jutros pa sam okacila broj

A Borisu Brankovu preporučim da se gurne svoj kurac u šupak i da kupi nešto djetetu da jede, a ne novu sim carticu
Tebi je zadovoljavanje na umu, nije to već si loša osoba, na dobrotu si odgovorila prvo me blokirajući, pa si došla u Mostar pa me ignorisala.
Čovječe ja joj otvaram vrata kafića, zagrlim i poljubim na rastanku i ona kaže da ne valjam

Ma pojma nemam buraz, ovdje se ne isplati tražiti prostitutke, jer imaju 2-3 kvalitetne bukvalno gdje im je korektna i cijena i usluga, ostale ne bi im dao ni onih lažnih €

Tebi je zadovoljavanje na umu, nije to već si loša osoba, na dobrotu si odgovorila prvo me blokirajući, pa si došla u Mostar pa me ignorisala.
Čovječe ja joj otvaram vrata kafića, zagrlim i poljubim na rastanku i ona kaže da ne valjam
Ona je jedna od boljih cura što je ikad došla u BiH samo ti ne znaš sa njom i općenito sa takvima, ako si ti onaj Mostarac stari kultni infinity, kakvo piće, večera, kafana, cura došla poslom kao i svaka nije došla tražiti dečka i da ide na dejt sa njin, ako nisi spreman platiti moj ti je prijedlog i ne javljaj joj se i ne gubi vrijeme ne ofiraj sebe bezveze😉

Ona je jedna od boljih cura što je ikad došla u BiH samo ti ne znaš sa njom i općenito sa takvima, ako si ti onaj Mostarac stari kultni infinity, kakvo piće, večera, kafana, cura došla poslom kao i svaka nije došla tražiti dečka i da ide na dejt sa njin, ako nisi spreman platiti moj ti je prijedlog i ne javljaj joj se i ne gubi vrijeme ne ofiraj sebe bezveze😉
Pare su naj manji problem.
Sa svakom idem fino, ljudski a ona mi vrati kako vrati.
Dobra što se tiče izgleda i vjerujem u sexu, al ne pišem o tome.

Okey sve, samo tražiš djevojke za piće na pogrešnom mjestu, možeš biti zlatan i ponašat se top, boli nje kurac za to svak gleda pare da uzme, niko se neće pojebat sa tobom tek tako na lijepe oči

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh