MuscleUp
Active member
Ja bar nisam potrosio ni marke na crystal, ti reče da si hrpu paraHahaha jbg takav nam grah pao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bar nisam potrosio ni marke na crystal, ti reče da si hrpu paraHahaha jbg takav nam grah pao.
Jesam jbg ima se moze se hahah i ne zalim i dalje cu da je finansiram hahahJa bar nisam potrosio ni marke na crystal, ti reče da si hrpu para
Samo naprijed, a ona će tu lovu trošit na muškarca svojih snova, nek je tebi fino s njom al nadam se da znaš da to nema budućnostiJesam jbg ima se moze se hahah i ne zalim i dalje cu da je finansiram hahah
Ma neka si ti ciganka sta fali i oni su valjda ljudi?Druže ciganka sam, ne znam kako se zove taj vaš džep za čuvanje siraOprosti nije mi lako
Bolan sir, misli na ono bijelo što se skupi na glaviću kurca a ispod kožiceMa neka si ti ciganka sta fali i oni su valjda ljudi?
Drugo de nam dešifruj sta ti to znaci "sircic ne razumijemo svi taj rusko-ukrajinski dijalekt. A ni onomatopeju jebiga jos nisam savladao.![]()
Nemoj ga, on joj je mušterija snovaSamo naprijed, a ona će tu lovu trošit na muškarca svojih snova, nek je tebi fino s njom al nadam se da znaš da to nema budućnosti
Samo naprijed, a ona će tu lovu trošit na muškarca svojih snova, nek je tebi fino s njom al nadam se da znaš da to nema budućnosti
Jest tebi dosadno u zivotu efendijaNemoj ga, on joj je mušterija snova![]()
Bolan bolan nemamo svi tu kožicu ja i zaboravio kako izgleda zadnji put sam je imao sa 5 godina.Bolan sir, misli na ono bijelo što se skupi na glaviću kurca a ispod kožice
Kada je bude oženio sa pravom mu možeš reći "jebem ti ženu" a bez da se naljuti.Nemoj ga, on joj je mušterija snova![]()
Jebem ti rodicu bez da se naljutisKada je bude oženio sa pravom mu možeš reći "jebem ti ženu" a bez da se naljuti.![]()
Govnokad pogledas sta sve retardi javno pisu i pitaju.. da bi drkali uz dopisivanje, nikakvo cudo sto je sve manje cura javno na oglasima i sto cijena ide gore svako malo..
sta je tebe dotaklo majstore..
Kod Sanele u Lukavcu akcija 1 h 100 km, može sve imaš broj na seksiadresar. P.s kad se javiš taj dan moraš otići ili ideš na blokIma li neko damu tuzla i okolina ili doboj ?
Mnogi će mu moći i reći: ej jebo sam ti ženu, pušila mi minut ipo, slaba skroz.Kada je bude oženio sa pravom mu možeš reći "jebem ti ženu" a bez da se naljuti.![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|