Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da li dolazi iz te druge zemlje na dogovor il zivi u bih a nema nas br?nesto mi nije jasno, ovako kad ugovarate sex a u kontaktima broj koji nije iz bih +387 nego iz druge zemlje, jel to znaci da cura nije iz bih i da dolazi iz druge zemlje?
Ista kao na slikama def cu ponovo oticijavi kakva je imam dogovor za sutra, preporuci me mozda budem imao popusta
Tu su one kod nas nema veze broj svakako dogovaras preko watsapa i jbg ako neznas engleski kucaj Google translatenesto mi nije jasno, ovako kad ugovarate sex a u kontaktima broj koji nije iz bih +387 nego iz druge zemlje, jel to znaci da cura nije iz bih i da dolazi iz druge zemlje?
znaci dosla u 14, ti svrsio i haj nazad na tajland? platio joj recimo 100e, ona letila otp 1 dan i isti dan se vrati? gdje je tu logika? nije nista na tvoj racunTi kad joj se javis ona uplati kartu recimo iz Rusije , doleti , ti jaja ispraznis za 3-4minute , ona pokupi prnje i na autobus da ne bude u minusu 400-500 eura.Inace EGE ima te charter letove iz cjelog Svijeta za funjare za BiH a Centrotrans brze autobuse za povratak.
Neki dan treba sa Tajlanda dosla u 14:00 se culi , u 16:00 svrsio.
Koliko god nama ovo bilo smijesno jer znamo kako stvari funkcionisu, ova pitanja imaju itekako logike. EGE taktike su podjednako sulude kao i mnogi klijenti zbog kojih i jeste ovako kako jeste.i jos nesto, u opisu kaze travel no a broj strani?
Da dogovori sex sa tobom i onda kupi kartu na avion dodje u bih uzme hotel i onda te zovne da je jebes za 200e jbo li tr patak druze to su kurve po turnejama jbes brojeve oni nista ne znacemislim da li dolazi iz te druge zemlje na dogovor il zivi u bih a nema nas br?
Ne ocrnjujem, samo kazem realno, Snjezo, ne vrijediš 300, ni po čemu, ni usluzi ni izgledu,za 300 km se može naći riba zvone. Prilagodi cijenu shodno onom koliko vrijediš .Kiliko imas profila...pa forum ne sluzi da nekoga ocrnis...daj budi malo pozitivan...
Bratee mojne se zaljubit opet hahah mala je opasna hahah..ako se navadis ostat ce ovdje hahah..samo opustena varijanta..Ista kao na slikama def cu ponovo otici
200 eura sat ali vrijedi vjeruj
moras pratit forum, mala hodaLjudi gdje nam je Crystal, kao da je pod zemlju propala??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|