Koje? Ove nove ludmila i ova druga sara?I ja sam htio kod te ici i kad je to trazila poslao je u pm, pa ne idem u ambasadu. A i kod tih kurava uvijek idem sa oruzjem za ne daj boze..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje? Ove nove ludmila i ova druga sara?I ja sam htio kod te ici i kad je to trazila poslao je u pm, pa ne idem u ambasadu. A i kod tih kurava uvijek idem sa oruzjem za ne daj boze..
Nije ovo svjezije, bila prije mjesec dva ta budala sto je to trazila. Napisala kao opasan grad i hoce da pretrese njenKoje? Ove nove ludmila i ova druga sara?
Jedinom dijelom razumijem, samo prelistaj ovaj forum malo, i bit ce ti jasno kakvih hajvana ima.Do sada nisam imao takvo iskustvo, bio sam s 3 brazilke, nikad makroa vidio nisam ni osjetio
Vjerovatno ću ugovorit ovu Ludmilu i Saru, pa javim iskustva.Jedinom dijelom razumijem, samo prelistaj ovaj forum malo, i bit ce ti jasno kakvih hajvana ima.
Ta prva mi je rekla to, tako da znas, morat ces video call, pa poslije kad dodjes na adresu, sidje lik da te pretrese prvo, pa onda mozes uci.Vjerovatno ću ugovorit ovu Ludmilu i Saru, pa javim iskustva.
Znaci ista shema ko prije par mjeseci ista ekipa. Bili iza bbi lokacija.Ta prva mi je rekla to, tako da znas, morat ces video call, pa poslije kad dodjes na adresu, sidje lik da te pretrese prvo, pa onda mozes uci.
Nisam tad bio, pa ne znam, pretpostavljam da jeste. Sad su blizu katedrale.Znaci ista shema ko prije par mjeseci ista ekipa. Bili iza bbi lokacija.
Pa jel pljackaju mozda ili nesto?Ta prva mi je rekla to, tako da znas, morat ces video call, pa poslije kad dodjes na adresu, sidje lik da te pretrese prvo, pa onda mozes uci.
Oni se boje sjene… tu su cisto da psihicki nekome kao strah, a inace sigurica si da sjedi i gleda.Pa jel pljackaju mozda ili nesto?
Da hoce neki nasrnut dok sam na hemiji
Jel mu hitno?Ima l kakva ciganka da se dobro izjebe zna l ko, pitam za jarana iz grupe
I meni rece jedna neki dan, prosli put u Sarajevu nju i drugaricu opljackali dvojica likova. Postalo jako popularno izgleda.ja sam bio kod jedne brazilke, pitam ju oce ici mozda u Sarajevo, kaze u Sarajevo ni mrtva, prijateljicu joj neki lik nalupao prije par mjeseci od onda je Sarajevo za vjeke vjekova prekrizila. Tako da poslije one ukrajinke u Mostaru sto su ju opljackali i svega ostalog sto se dogada a ne prica se o tome, ne cudi me da traze video call i da nas se pretresa u bosni.
pokazala mi slike, strava, usna pukla, cura u duginim bojama, a jedna druga je imala srece sto je bila sa prijateljicom u stanu pa kada je lik postao agresivian su ga uspjele istjerati. u jednom gradu su pisali prijetece poruke nekim curama. pogledaj EGE u cijeloj bosni imas 4 brazilke u RH 146I meni rece jedna neki dan, prosli put u Sarajevu nju i drugaricu opljackali dvojica likova. Postalo jako popularno izgleda.
Мой друг рассказал мне, что воры приходили в дом девушки, которую он ранее навещал в Боснии. ее ограбили, и после этого она испытала сильнейший стресс. эта девушка очень редко посещает Боснию. Но она была из Россииона мне фотки показывала, она была ужасная, губа треснула, девочка в цветах радуги, а еще одной повезло, что она была с подругой в квартире, поэтому когда персонаж стал агрессивным, его удалось выгнать. в одном городе некоторым девушкам написали сообщения с угрозами. посмотрите ЕГЭ по всей Боснии, у вас 4 бразильянки в Республике Хорватия 146
meni je npr drago kada mi cura da adresu pored one gdje je ona. fino te na prozoru skenira tko si sta, i onda vidi hoce ili nece da te pozove, vecina cura moze da procjeni opasnostI naravno, sumnjam da djevojke koje rade za menadžere, da menadžer dobro provjerava klijente, po meni ih uopće nije briga.
Odvela pičku u Fojnicu u topliceGdje nam je ovo crnka ?
Crnka ako su te oteli trepni 2 x
Ako si se udala onda trepni 3 x
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|