koraci_u_noci
New member
Informacije za dvije zenske na podrucju ZDK u privatne poruke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je moje mišljenje, i ja sam provjerio. E sad mozda je ta usluga koju ona nudi za 300 KM ok. Za mene je previše. 200 KM aj mozda i realna cijena kod nje za sat. Pozitivno je u tome što ona upšte ne požuruje. 300 KM ne vrijedi.Ovo me zbunjuje. Vidio sam par recenzija gdje ljudi pisu da je najbolja u BL sto se tice ulozeno/dobijeno, a negdje da ne valja.
BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije
Ima li neko iskustvo sa Bokicom, mislim da se zove Bojana? Dolazi u Sa, Mo, Tz, Ze ... po dogovoru. Može brojforum.ljubavni-oglasnik.net
BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije
Nazoves i vidiš koje se prave a koje su fake.. ti bi 4h? Ne možeš jarane vjeruj mi samo džabe bacas pare.. druže očigledno nisi probao sa nekim "boosterima", a ne pričam o viagri :) nešto malo blaže i više s ulice hahaha teško dić u apoteci, oko 30tak h je max što sam ikad izdržao na tome, a...forum.ljubavni-oglasnik.net
jel to ona sa instagrama?Nešto novo za Berinu učiteljicu?
Mozes samo drkicu baciti na njenje slikeNešto novo za Berinu učiteljicu?
Kod Snježe su dva sata bila 200KM.Ovo je moje mišljenje, i ja sam provjerio. E sad mozda je ta usluga koju ona nudi za 300 KM ok. Za mene je previše. 200 KM aj mozda i realna cijena kod nje za sat. Pozitivno je u tome što ona upšte ne požuruje. 300 KM ne vrijedi.
jel ima di profil, broj, opis ?Kod Snježe su dva sata bila 200KM.
Nije valjda da je sad 300 sat???
nemajel ima di profil, broj, opis ?
nije sst.Kod Snježe su dva sata bila 200KM.
Nije valjda da je sad 300 sat???
Kako se zove na igjel to ona sa instagrama?
Najlakse je napisati...ne vredi...a zasto ne vredi...po kojim paramertima ocenjujes...sex usluge...prostor...higena...obavezan kondom...poredis li sa drugim...damama...recimo...damom 250 eura plus hotel...ili damom na prijedorskoj petlji...verovatno da cijena i odabira klijante...pravi selekciju...svaka roba ima svog musteriju..i u svakom potezu...postoje i interesi...a donositi sud vredi ne vredi....je jadno i bezobrazno...ovo je ,,,sport uzmi ili ostavi,,,nekad kadaOvo je moje mišljenje, i ja sam provjerio. E sad mozda je ta usluga koju ona nudi za 300 KM ok. Za mene je previše. 200 KM aj mozda i realna cijena kod nje za sat. Pozitivno je u tome što ona upšte ne požuruje. 300 KM ne vrijedi.
Što si ti to 2 godine ostario u manje od 7 dana?! Još prošle srijede si bio 38 Bit će relativnost vremena na djelu da je...Muškarac 40 god, uredan, ugodan, šarmantan, diskretan, nepušač, sportski tip, traži žensku osobu do 50 godina za ugodno diskretno druženje uz naknadu, plaćam odma...kontakt u pp....lijep pozdrav
Sud je donio odluku da ne vrijedi!Najlakse je napisati...ne vredi...a zasto ne vredi...po kojim paramertima ocenjujes...sex usluge...prostor...higena...obavezan kondom...poredis li sa drugim...damama...recimo...damom 250 eura plus hotel...ili damom na prijedorskoj petlji...verovatno da cijena i odabira klijante...pravi selekciju...svaka roba ima svog musteriju..i u svakom potezu...postoje i interesi...a donositi sud vredi ne vredi....je jadno i bezobrazno...ovo je ,,,sport uzmi ili ostavi,,,nekad kada
Čova šta se ti tolko napalio samo snježa pa snježa. Ako ti je lakše, eto riba je boli glava idemo svi kod nje.Najlakse je napisati...ne vredi...a zasto ne vredi...po kojim paramertima ocenjujes...sex usluge...prostor...higena...obavezan kondom...poredis li sa drugim...damama...recimo...damom 250 eura plus hotel...ili damom na prijedorskoj petlji...verovatno da cijena i odabira klijante...pravi selekciju...svaka roba ima svog musteriju..i u svakom potezu...postoje i interesi...a donositi sud vredi ne vredi....je jadno i bezobrazno...ovo je ,,,sport uzmi ili ostavi,,,nekad kada
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|