Ja ne vjerujem koji su to likovi. I ne razumijem likove koji dođu pa tuku cure. Strašno je koliko cura ima razbijene usne a nikad se ništa ne prijavi. I onda mi očekujemo da dođu neke normalne cure.Opet isto, ista ekipa
Pogledajte prilog 11114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne vjerujem koji su to likovi. I ne razumijem likove koji dođu pa tuku cure. Strašno je koliko cura ima razbijene usne a nikad se ništa ne prijavi. I onda mi očekujemo da dođu neke normalne cure.Opet isto, ista ekipa
Pogledajte prilog 11114
Ja sumnjam da bi momci iz Mostara upadali i pokrali curu iz Rusije, nema sanse...To.je copycat bivseg slucaju..Ja ne vjerujem koji su to likovi. I ne razumijem likove koji dođu pa tuku cure. Strašno je koliko cura ima razbijene usne a nikad se ništa ne prijavi. I onda mi očekujemo da dođu neke normalne cure.
Ima svakakvih slučajeva. Evo npr, pitao sam jednu jel ikad bila u Sarajevu, kaže da nije i nema namjeru ikad da ode jer su joj prije par mjeseci prijateljicu nalupali. Tako da kad cura ima loše iskustvo onda i cijelo njeno društvo počne da izbjegava to mjestoJa sumnjam da bi momci iz Mostara upadali i pokrali curu iz Rusije, nema sanse...To.je copycat bivseg slucaju..
Je li bio ko kod ove sa super oglasa slucajno, Sarajevo?
Dama, crnka, 45 godina, iz Sarajeva, šarmantna, želi druženje sa isključivo ozbiljnim muškarcem, ne odgovaram na sms.
Ako jeste, moze li da podjeli iskustvo?
Kad si u Banja Luci?Emir))))
Ja sve planiran 1-2 dana undpred. Zato nzmKad si u Banja Luci?
Ma hoće do para bez radaU Mostaru opljaÄkana Ruskinja: OÄekivala muÅ¡karca sa druÅ¡tvenih mreža, a u stan joj upale Äetiri osobe
Ruskinju inicijala I.G. (22) opljaÄkala su Äetvorica muÅ¡karaca u FranjevaÄkoj ulici u Mostaru. Ona je oÄekivala da Äe na njena vrata pokucati muÅ¡karac kojeg je,...www.klix.ba
Koji su ovo kreteni otjerace i ovo malo kvaliteta sto dolazi.
Ili im je cilj da otjeraju ??
Ma ne bi moj kurac dosao , iz kabura bi joj ga ti zabio za 50 eura.Crystal drugi hvale, a ti moraš sama sebe hvaliti i nju kuditi. E u tome je razlika između vas dvije. Sad iz principa ne bih došao i da si 50 evra.
Pa ona je silovana davno tamo bila od strane 3 likaMeni je enigma da kad sam god bija u Mostaru u zadnjih godinu dana, ne bi uspija dobit ilmu. Jel' neka šema doć do nje ili šta?
Ne razumim, šta onda stavlja oglas za Mostar...Pa ona je silovana davno tamo bila od strane 3 lika
Pusti ga sere, prati je na instagramu, kad bude u Mostaru onda probajNe razumim, šta onda stavlja oglas za Mostar...
Jel moze kontakt brojMoze broj tel od nje ? Lp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|