BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ja ovdje udjem da vidim imali kakve robe pa da razmijenimo brojeve a dao sam ih sam bruku bez da sam trazio zauzvrat neki.Eto mogu ljudi potvrditi. Ne treba da vise da trolamo pustite da tece kako treba forum. Ja Ispadoh levat sto sam zelio pripaziti ovu ruskinju eto jesam levat .Zelim joj svu srecu i da zaradi milione. Nije fejk zajebavam se cak sam je i cuo .

Ona je Ruskinja ko sto je Klicko Nijemac.

Tuzla sutra radim od 10:30 pa cu imati pauzu ako ne budem odgovarala znaci na pauzi sam

Do nekih 20h cu raditi i to je to

066-141-783

Cetvrtak sam u Sarajevu od 15h do 20h sa drugaricom iskljucivo trojke bice popust

Subota-nedelja-ponedeljak sam u Mostaru 🫣
Pa cu uskoro opet obici isto samo sa drugaricom

#crnka🖤
Dobra turneja k'o koncert Prijovićke 😂😂

Ajd popeo si mi se na onu stvar i ti i ona ozeni je pa nek za tebe radi ionako ti je puna usta ovde jebem te diskretna

😂 Laki je malo nervozan, šta si nervozan, opusti se. Ovaj forum kao i mnogi ostali što bi trebalo da nekom da preporuku, iskustvo, kontakt... a onda se nađu oportunisti koji iz nekog razloga na sve imaju toliku potrebu da nekoga negiraju, pametuju, prosipaju nervozu, a nisu ni vidjeli ni šta uradili po tematici foruma. Da nije oportunista ovaj forum bi imao 100- 200 strana a ne 1600+
Opustite se i počnite pozitivno razmišljat bit će vam puno bolje u životu 😉

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh