Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako brate nije citav dan te cekam da odgovorisNiko ozbiljan se nije javio iz Doboja.
Odoh, vozim za drugi grad
Brate svakog proverjavam I nema da je neko siguran.Kako brate nije citav dan te cekam da odgovoris
Hajde ti u SarajevoBrate svakog proverjavam I nema da je neko siguran.
Pa bude u seksi vešu. Skine gornji dio. Meni dozvoljava da je diram.....1h traje usluga.
LažešNiko ozbiljan se nije javio iz Doboja.
Da malo poguramo ako je zapelo crnka ti i frendica 3 sata od mene miljaIde popust jer neće niko više kod njih dvije.
Ma nek brblja bolje nego da ćuti ko crnkinja safira brazilska. Al reko na slikama izgleda baš dobro. Jesul to te slike ili?Nije laznjak, ali izgled 0 bodova... i non stop brblja, melje, ne zatvara... precenjena, bio jednom, nikad vise
Imam slike I sta god da Sam bila tamo. Nisam muško da lažem.
Trazio ti termin nisi odgovorila.Imam slike I sta god da Sam bila tamo. Nisam muško da lažem.
Jel se zna sta konkretno?Dada joj je mama
Jer joj pise milion osoba. Ja sam danas bio prvi put kod nje i preporuka, postuje sve, prijatna. A mislio sam da mi nece odglvoriti, jednostavno kaze zatrpana je porukama.PP. Ne moze covjek doc do tebe niti termin bukirat
Vraćaj se u bl kod ozbiljnih ljudi blnNiko ozbiljan se nije javio iz Doboja.
Hajde u TuzluNiko ozbiljan se nije javio iz Doboja.
Ma kakvi, ni nalik, jako je mrsava, koza smezurana na rukama... nos malo veci... al jbg, meni bila puna jaja, reko jbg, aj me malo izlasiraj i popusi... al opet isao nebi...Ma nek brblja bolje nego da ćuti ko crnkinja safira brazilska. Al reko na slikama izgleda baš dobro. Jesul to te slike ili?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|